пробував tprot V11 Fiat на фрімонт-edc17 і зробив cruze DCM3.7 в послідовного читання 2minuti і запис 27 хвилин!!!!
пробував tprot V11 Fiat на фрімонт-edc17 і зробив cruze DCM3.7 в послідовного читання 2minuti і запис 27 хвилин!!!!
є багато 53, які я бачив, не добре поводитися, але деякі
http://www.professionalchiptuning.ne...4583#post64583
наприклад, на мій, і один з тих!!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
я виконував цю схему ....
але у мене є сумніви , кабель, яким я доклав зображення ви бачите білий роз'єм з дроту + і - , в момент читання і запису на інструкції я не знайшов, якщо йде харчування, окрім живлення, v? на fgtech .
чи можете ви сказати мені, якщо цей кабель йде харчування чи ні ?
спасибі !
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 25-10-2013 23:31
це кабель, який живить гребінь блоку управління, а потім ce перемикач, який вам замінює ключ.
Спасибі ugoboss ,
тому v? харчування також цей кабель (крім харчування fgtech) для j-tag ?
? для цього, що я не зміг його прочитати ?
(хоча, чому? зварні шви і схема у мене виконані добре)
перечитуючи ваш відповідь, можливо, я не пояснив, добре, або ? був зрозумів, повідомлення, де було цікаво пояснення про роз'єм білого кольору два дроти + і -.......
хтось пу? пояснити, використовуючи , спасибі
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 27-10-2013 до 09:24
тим не менш, читаючи на керівництво, що я і так на цій dell орі не зазначено, що ? запис ? іде харчування , єдиний, хто просять годувати ? тільки Fgtech .
тоді, якщо він був, або ? так чому, що не виконав читання ? просто тому, що я не на харчування другий Білий роз'єм .
Тим не менш, ебу думав, це був лише харчування від проводу n?2 червоних і n?1 чорний , так ? правда, що я перевірив навіть з тест напруги фактичний , і, будучи вихід 12v вірив у те, що блок управління був уже? харчування..... не думаю, що це гніздо з двома проводами червоний і чорний це вхід В 12v
Мені підтвердіть, що ? так ?
Ок , спасибі всім ....
я зрозумів, що, побачивши фотографії інших fgtech в моїй упаковці не вистачало кабель, червоний і чорний з нападу на білий для харчування, другий кабель ...
я повторюю зварних швів з належним живлення обох Fgtech і тб ... і ми бачимо, що якщо на цей раз я закон delphi dcm3.7ap .
Ще раз спасибі всім ;-)
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 27-10-2013 до 11:07