Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 34

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    нікого, хто мені допомагає????? красивий

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав ago27 Visualizza Messaggio
    нікого, хто мені допомагає????? красивий
    як вам та було вже запропоновано, заспокойтеся, що поради приходять,то мапу повністю переробляти,збагачення при прискоренні все неправильно, і кроком в мінус,egr, не виключено, правильно,виїзд в гарячі не змінена, правильно, і навіть ви змінили reboot холоду,тиску турбо-занадто високим тиском переробляти і т. д. і т. п., може бути, якщо почати картку на картку, ми можемо вам допомогти,обов'язково використовуйте таблиці режим копіювання кроком на карти і однодумців трапляється, mascello.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 21-08-2012 в 16:03
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    як вам та було вже запропоновано, заспокойтеся, що поради приходять,то мапу повністю переробляти,збагачення при прискоренні все неправильно, і кроком в мінус,egr, не виключено, правильно,виїзд в гарячі не змінена, правильно, і навіть ви змінили reboot холоду,тиску турбо-занадто високим тиском переробляти і т. д. і т. п., може бути, якщо почати картку на картку, ми можемо вам допомогти,обов'язково використовуйте таблиці режим копіювання кроком на карти і однодумців трапляється, mascello.
    Я згоден частинах карти одночасно, і таким чином, ви можете зробити її крок за кроком

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    бути, що ви думаєте дайте мені відгуки значні, як ніколи після трьох тисяч обертів попереджаю вас, деяке падіння потужності????

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    по-перше, спокійно... не ? все завжди в наявності

я не дуже досвідчений, у всякому разі, я тобі кажу, моя: ви змінили практично все, з логікою не все неправильно...? я б пішов на крок, на початку, не торкаючись ін'єкції parzializzato map1 і map2.

Сказав це, на мій погляд, за 3 карти обмежувача були moddate погано. вони відрізняються один від одного, чому? приводять значення pi? високі в оригіналі. Ти in bad dad, безумовно, тільки перший і скопійовані значення moddati в інших 2... і в результаті у вас буде трохи збільшено порівняно з карт, але не в такий же відсоток.

спробуйте виправити це і подивитися.

у мене виникли сумніви з приводу збагачення при прискоренні, але я залишаю слово ай пі? експерти.
    Востаннє редагувалось zioweb; 21-08-2012 в 10:32

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Пров Потужність
    Повідомлення
    483
    я в повному

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Пров Потужність
    Повідомлення
    483
    слід, зроблені в 2d sensa copiaincolla

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Моя ? були припущення, але я бачу, що інші приходять до того висновку, pi? чи ні.

Перегляд у EGR не чіпати інші речі, які не є необхідними для його обходу.

перевірте обмежувачі крутного моменту, застосовуючи відсоток збільшення на кожен з них, порівняно з орі.

подивіться карту "збагачення" простежити хід оригінальний.

нехай спочатку аванси уприскування оригінальні, то зробіть тест лише на ті, що в кінці роботи (на мою думку)

може бути, вже? тому, будь ласка, не пу? тоді міркувати, якщо проблема повториться

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    побачу, що я можу зробити, скажіть, будь ласка, в різній мірі, наноситься на карти qustione???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    На збагачення частини трохи пізніше, і ви на відсоток, який ти дав спочатку: 8-10%, якщо не помиляюся.
    На обмежувачі, якщо не помиляюся, ти був на 20%, і це добре, але чи впевнені ви "знову": слідуйте за кожен хід оригінальний, а не.

Turbo відредагуйте його в пунктах, а не %, і це тільки карти уприскування основних. Потім подивитися, як вона йде.

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •