нікого, хто мені допомагає????? красивий
нікого, хто мені допомагає????? красивий
як вам та було вже запропоновано, заспокойтеся, що поради приходять,то мапу повністю переробляти,збагачення при прискоренні все неправильно, і кроком в мінус,egr, не виключено, правильно,виїзд в гарячі не змінена, правильно, і навіть ви змінили reboot холоду,тиску турбо-занадто високим тиском переробляти і т. д. і т. п., може бути, якщо почати картку на картку, ми можемо вам допомогти,обов'язково використовуйте таблиці режим копіювання кроком на карти і однодумців трапляється, mascello.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 21-08-2012 в 16:03
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
бути, що ви думаєте дайте мені відгуки значні, як ніколи після трьох тисяч обертів попереджаю вас, деяке падіння потужності????
по-перше, спокійно... не ? все завжди в наявності
я не дуже досвідчений, у всякому разі, я тобі кажу, моя: ви змінили практично все, з логікою не все неправильно...? я б пішов на крок, на початку, не торкаючись ін'єкції parzializzato map1 і map2.
Сказав це, на мій погляд, за 3 карти обмежувача були moddate погано. вони відрізняються один від одного, чому? приводять значення pi? високі в оригіналі. Ти in bad dad, безумовно, тільки перший і скопійовані значення moddati в інших 2... і в результаті у вас буде трохи збільшено порівняно з карт, але не в такий же відсоток.
спробуйте виправити це і подивитися.
у мене виникли сумніви з приводу збагачення при прискоренні, але я залишаю слово ай пі? експерти.
Востаннє редагувалось zioweb; 21-08-2012 в 10:32
я в повному
слід, зроблені в 2d sensa copiaincolla
Моя ? були припущення, але я бачу, що інші приходять до того висновку, pi? чи ні.
Перегляд у EGR не чіпати інші речі, які не є необхідними для його обходу.
перевірте обмежувачі крутного моменту, застосовуючи відсоток збільшення на кожен з них, порівняно з орі.
подивіться карту "збагачення" простежити хід оригінальний.
нехай спочатку аванси уприскування оригінальні, то зробіть тест лише на ті, що в кінці роботи (на мою думку)
може бути, вже? тому, будь ласка, не пу? тоді міркувати, якщо проблема повториться
побачу, що я можу зробити, скажіть, будь ласка, в різній мірі, наноситься на карти qustione???
На збагачення частини трохи пізніше, і ви на відсоток, який ти дав спочатку: 8-10%, якщо не помиляюся.
На обмежувачі, якщо не помиляюся, ти був на 20%, і це добре, але чи впевнені ви "знову": слідуйте за кожен хід оригінальний, а не.
Turbo відредагуйте його в пунктах, а не %, і це тільки карти уприскування основних. Потім подивитися, як вона йде.