не у мене дозволу, щоб його можна було бачити.. як я можу це зробити???
не у мене дозволу, щоб його можна було бачити.. як я можу це зробити???
в сухому або мокрому вигнутий завжди працює, як проклятий.....:cool:
я беру участь? я навіть не можу спамити, щоб отримати 50 повідомлень.....
ви можете почати, можливо, розмістити кілька файлів орі так arricchiamo банк даних, я рекомендую ящиків правильно, cos? можливо, адміністратори не нервувати, спосіб їх вирішення.
Роби як тобі каже giarras я рекомендую postarli правильно
-марка
-модель
-тип ECU
-л. с.
-обсяг
-hw
-sw
Все це ми semplificher? пошук
Звичайно, намагається прийняти участь в дискусії і, якщо можна, допомагає
де ви здатні
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
ок, я відправив quache файли.. більшість, що я їх у вас? введені вами...я, як тільки можу, і у мене є можливість? дивитися карти d? руку, гарне місцерозташування, якщо є bosch, чому? я тренувався тільки на тих, і на мій погляд, я вважаю-й? прості......... просто цікаво, якщо я можу ? можна завжди, завантажити ecm titanium cos? я можу зрозуміти і краще використовувати quanche драйвер-й?......
мені вдалося завантажити файл і дивитися на неї.. моя модель elm ? крім того, що на фото, насправді quelkla опір, що c'? між контактом 14 і 6 не з'? я.... як я повинен робити???
дотримуйтесь добре pin-код і карту, навіть якщо знаходиться яке? опір зняти... мені ? gi? сталося, і я зробив так...
якщо замість фотографії, може бути t? ви знаєте, скажіть мені? .... але якщо стрілянина через опір, то я повинен, щоб змусити накласти двох опорів і конденсаторів, як фотографія розміщена???