ок, тоді я намагаюся запитати, адміністраторів...то я хотів би задати вам curiosit?...після прочитання файлу, п...у випадку, якщо при записі файлу mod є деякі проблеми з коня, я можу переписати вихідний файл, читали раніше в bdm?
ок, тоді я намагаюся запитати, адміністраторів...то я хотів би задати вам curiosit?...після прочитання файлу, п...у випадку, якщо при записі файлу mod є деякі проблеми з коня, я можу переписати вихідний файл, читали раніше в bdm?
так звичайно , але зробіть повну резервну копію , перш ніж flash мікро-і seprom , я півень , але також bdm100 за те, що коштує ? корисно
взяв екю , які з допомогою інструментів, офіційних таємничо не могли переписати
я дотримуюся думки, що краще один раз витратити добре, що 5 / 6 погано...
отримати kess клон і починає..., можливо, тобі він буде вже? хороший інструмент...
Я згоден на те, щоб витрачати добре, але kess, мені здається, трохи перебір. Впевнений, що потім потрібно подивитися, скільки і як ви його використовуєте...
ок, тоді я йду в пір'ї, щоб почати...зараз я тільки бачить, що я на продаж, якщо v52 або v53
я пропоную набагато v53 я спробував, і це добре, також на simos pcr 2.1 групи vag
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
ви можете дати мені який-небудь пораду про те, де купити це v53?...я спробував зв'язатися з також exil77
є безліч сайтів, досить зробити пошук і виходять
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
Я рекомендую покупки через Форум, може бути, Kess v2, що в послідовний, від інформації, яку я збираю, мабуть, взагалі погано! C'? тільки питання вирішити Токенів ІМХО, але мені здається, що вони виходять цікаві новинки?! В іншому випадку для початку я міг би вам сказати, за моїм особистим досвідом, від новачка, який я є, щоб зорієнтуватися на хороший MPPS v12!