Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-14 14 -

Обговорення: Який драйвер?

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Gianluca84 Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці, я хотів запитати, як зрозуміти, який драйвер використовувати, коли ви маєте справу з ecu вже? зіставляються? ECM я не виявить драйвер і між ecu id і коди драйверів я не знаходжу відповідності. Я спробував перевірити з допомогою cecksum і як не дивно навіть не те, відповідає, немає драйвера, який я.

Я все, що з touran 1.9 105HP автоматичної 2006 року з EDC16U34 і коди 03G906021AB і 03G906021MG
    тут мова йде про touran 1900 105л.с., а потім місця, файл nissan micra 1500, але як, чорт візьми, що ми знаходимося, хлопці, якщо ви хочете допомоги, потрібно відправляти з політикою, в іншому випадку ви втратите час і просто!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    24
    Привіт ugoboss, назва обговорення ? за "вибір драйверів" і якщо закони для touran mpsort у вас вже є? рясно задовольнив моє прохання. Оскільки файл micra зачіпає ту ж тему, мені здавалося, pressoch? марно, відкрити інше обговорення з того ж питання і не стільки політику, мені не здається. Я ходжу на форум протягом багатьох років і, як правило, мета ? постарайтеся розбити як можна менше інформації. У будь-якому випадку, я прошу вибачення, але нам питання ? off topic і seguir? ваших вказівок.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я не роблю персоналу, я лише сказав те, що думаю, а якщо я був неправий, я терпіння, але для мене це працює по-іншому.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    24
    Sar? адмін чи хто, щоб це вирішувати, і я думаю, що обговорення не кращих, звичайно, якість? тему бачив на головній сторінці qu?. Спасибі за пораду в будь-якому випадку...

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •