-
У самому справі ? правда, крім особливих випадків, унаслідок надзвичайних подій не зношуються-й? двигуни сьогоднішніх... просто думаю про старих двигунів. Типу 10 років тому ви smontava двигуна в день в майстерні... сьогодні не було, чому? люди забувають міняти зубчасті ремені навряд чи ви smonterebbe якийсь двигун.
-
Мені ? успіх, що в майстерні мені приходили різні panda natural power, що працюють на газі з інжекторами спалені, а потім замінити в разі pi? дивно ? завжди був panda natural power, що після її дочірньої був клапан спалили клієнт мені повинен був принести через кілька днів для ремонту, але хороша річ ? коли ? повернулася в майстерню ходив чудово на 4 ааа істерики механіки
-
Двигуни fire fiat від 1000 до 1400 є мулів то газ не створює багато проблем, звичайно, і факт, що газ, маючи владу, детонуючий більше, підкреслив, сідел клапанів і все інше (найбільш висока...тим не менше я можу сказати, що мій друг на honda civic type r 209 к. vtech 2.0 бензин встановлена система lpg BRC послідовного fasato в рідину останнього покоління, і не відчуває великих проблем, за винятком початкової калібрування, а потім вирішене блискуче один від установки...в кінцевому рахунку те, що робить багато, а якість? системи ж, яка потім визначає термін служби двигуна і різні проблеми,
-
Що стосується мого особистого досвіду можу вказати більш vulnerabilit? клапанів і сідел клапанів на автомобілі Японії, проте багато що залежить від типу використання клієнта, ви помітите, менше знос на автомобілі, якщо використані (використання оборотів двигуна pi? низькі,навантаження двигуна нижче).
Крім того, я можу сказати, що з використання маслянка конкретного на дистанції 100 тис. Км, різницю ви бачите.
-
у майстерні множинного метану оригінальним заводу згорів клапан, 110000 км, я думаю, що проблема також в поганій роботі гідравлічних штовхачів, які іноді залишаються повісили, а клапан не закривається, навіть сам матеріал клапана і нахил кути ущільнення між сідлом і грибком клапана розраховують, якщо подивитися на старі бензинові двигуни мали кутів, близьких до 45 градусів, але тепер ви йдете pi? ближче до 30 таким чином, якщо клапан не ? точно по центру на місце, не закриває регулярно
макс
-
Робота в уповноважений Fiat Монкальери (провінція Турин, проблеми ці ciofeche спг і снд мають багато, звичайно, дуже багато, крім звичайних проблем з інжекторами, які пронизують,і якщо не ті, на газ, бензин, чому? бензин там не ходять ніколи, якщо pi? "приємно" на Bravo 1.4 16v з 12000 км ? приїхала в майстерню, перетворивши в 3 і в діагностиці пропустіть запалювання цил.1 після заміни котушки, свічок, і не змінилося нічого, роблю тест стиснення e.........l'голка приладу не зрушується навіть на міліметр. Мораль всі клапани зливу розійшлися на півдорозі?. Вам висновок.
-
Хлопці, x me fiat все життя... І машин на спг та снд тільки grossissima помилкових економіки! Кожен раз, коли я повинен відремонтувати автомобіль і gpl або метан я роблю хресне знамення cn лівої руки!! Найгірші ніколи?? Х мені, daewoo, chevrolet.
-
Хлопці, проблеми є два, то і якість? палива, що, щоб продати його, його збагачують з допомогою смоли і аміаку для aumentargli питома вага і на етапі трансформації з рідкого стану в газоподібний (GPL) форма цієї прекрасний джем, який блокує форсунки і легень , потім другий і калібрування система неправильна, що викликає підвищення температури в патронник, тобто якийсь автомобіль типу toyota, яка рік в голівці циліндрів і сідел і напрямних клапанів з матеріалів, несумісних зі збільшенням температури, а потім викликають питання закриття та регулювання у них, але це відбувається тільки після 100000 км, факти gpl
-
Kia cee'd у gpl, 60000 км, клапани згоріли...
Я, відновлюючи в ці дні.
-
Якого кольору були свічки rossiccie, автомобіль, так як, перш ніж відкрити голову, що система була встановлена у відповідності з
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму