Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 15 15 -

Обговорення: Info ебу MEGANE II 1.5 DCI 106hp

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Привіт, що частина вентилятора, врешті-решт ? проблема просто, що тобі crive і читає спокійно, а ? зроблено , то, щоб уникнути проблем рекомендую завжди, коли є автомобілі, в залежності від типу ecu, в якому сторони вентилятора поставити бустер, щоб зберегти напругу завжди стабільний

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Citazione Спочатку Написав eobdexpression Visualizza Messaggio
    Привіт, що частина вентилятора, врешті-решт ? проблема просто, що тобі crive і читає спокійно, а ? зроблено , то, щоб уникнути проблем рекомендую завжди, коли є автомобілі, в залежності від типу ecu, в якому сторони вентилятора поставити бустер, щоб зберегти напругу завжди стабільний
    при відключенні спочатку штекер вентилятора і все краще і краще!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    проблема ? що часто не знаєш, Audi, а я помітив, що вони йдуть у помилка ABS,ASR, блок управління Ксеноном і все, що може піти збій йде.
    Я думаю, що залежить також і від інструменту, який ви використовуєте для запису.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Палермо
    Повідомлення
    138
    ви насправді

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Я думаю, що також залежить від напруги, яка на момент написання у вас на ecu, чому? іноді, навіть якщо пише 100%, якщо не в ідеальних умовах струму йде в кінцевому підсумку, ви опинитеся помилок і в будь-якому випадку я завжди раджу підключити ракета-носій, переконайтеся, що обраний протокол точна і використовувати хороший програміст

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •