Edc16c39 форум ? повна новини, адреси, карти та ін! Просто спробуйте, і я гарантую, що ви знайдете все, що вам потрібно!
Edc16c39 форум ? повна новини, адреси, карти та ін! Просто спробуйте, і я гарантую, що ви знайдете все, що вам потрібно!
адреса 1C4B08 і 1C4BD6 rimettile орі.(є багато карт)
Ах, я не бачу змін, принаймні, в частині вприскування дизельного палива, коли я зробив кілька подібних машин, там я працював багато вище.
Що не котіть 1000 оборотів в хвилину для мене ? краще зчеплення, то це на смак, як керувати, наприклад я, я волію дати трохи більше? дотик, навіть на дизель, що занадто багато "стукати" на низьких...
![]()
c'? навіть карта майже готова якщо ви шукаєте, я зробив це сам, з допомогою всього форуму
На жаль, до сих пір не можу скачати вкладення, я взяв покататися на форумі, але я міг тільки читати відгуки речей, які encora бачити не можу.
я використовую ecm 2001 року змінити, адрес і від тебе, згадані тут, я не знайшов змін, те ж саме для 22% крутного моменту, що я не бачу, і ral не на 2%.
за адресами, які ви говорите, я з ecm2001 я не бачу змін, що карти не вистачає?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 10-10-2013 22:26
дайте мені адресу, - на 22% крутного моменту, який ви бачите. я як і раніше не можуть знайти його, я не хотів би мати додається карта для іншого...
також за адресами, які ви говорите, я не знаходжу змін, після 1c4b08, і 1c4bd6 є, органи управління egr, але я не думаю, говоріть про них.
але ви говорите про 22% приросту?