ок,dir? перевірити кут випередження розгортання,але ? можливо, що він вийде з фази, навіть якщо ніхто не грає ремінь?
ок,dir? перевірити кут випередження розгортання,але ? можливо, що він вийде з фази, навіть якщо ніхто не грає ремінь?
Цілком може бути, що випадково ? стрибнув зуб...
а для забору повітря
привіт клавдія, на жаль, як зазвичай, причини можуть бути різні, можливо, що проблема з електродвигуном холостого ходу або корпусу дросельної заслінки, витоку впускний, лямбда-зонд або фазний двигун...одного разу, в той час як cambiavo розгортання 2.0 Ts alfa romeo, я помилився шаблони для осей розподільного вала (за картку, поклав у капусту) дуже мало по-різному, ну машина слиною тільки від оборотів до 2000 обертів, один зуб поза стадії було дуже мало, ефект схожий на пу? зробити це ремінь слабшає або вона потягується...
Blackwolf76 вам тільки що дав перлини мудрості, трохи нижче, що сторони є toste, ми в майстерні у нас є комплект для fiat фаз газорозподілу і на раз ? сталося так, що вони пішли робити, тільки 3 або 4 градусів, практично зуб, чому вони стрибають зуб ? перевірити при розбиранні.
хлопці, я б сказав, частина, ввівши трохи інформації автомобіля, номер двигуна, рік, base і т. д..зробити діагностику розміщувати коди DTC, а потім йти вперед,тягне занадто багато загадок!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
я розумію,dir? друг мій, щоб контролювати розподіл
Ви абсолютно. Я спочатку хотів сказати, що ви не збільшується карту turbo
приніс від електрики,і він setenziato, що проблема була в ебу,заміна ебу і тепер auto v? краще,ми сподіваємося, триває cos