вибачте, якщо я втручання, регулювання, і в fr, і те, що ви бачите в 140 км і обмеження змінної, як ce можливість? вільно редагувати за допомогою star diagnosis . ce замість цього інший голос, який і написав швидкість, що закон може бути у ранніх моделях забив 90km . у нових версіях буде забитий sg .з таким обмеженням включити пункт 140 км, працює тільки якщо поставити під 90 км
Alecsx я знаю, що півень не закон Temic від послідовного.....
може бути, ви можете прочитати в друкованій платі, bdm, jtag або в boot....
особисто я ніколи не добрався, щоб зробити temic.....
*стефан...в двох словах, що ви хочете сказати??
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
читання tecmic в boot з півник. я зробив це, поставивши ебу на 13 вольт з galletto 1260 . але читайте тільки eprom, інших даних . як ключі в eeprom, і ви повинні використовувати програміст eeprom . замість обмежувача і блоку управління акселератора (фмр) розташований в eeprom . років тому я намагався, але я змінився багато точок в eeprom і чи пішов, чому? ми не розуміли, що .
ps ебу фмр зробили різні моделі останні дзвінки прямо зараз кпк і даних в мікропроцесор st10
я, коли працювала в дилерській mb truck modificavo параметр з карти pmcia моєї включено (згідно установлених законом межах)
це було щось, що я хотів зробити, як один мій клієнт, який мене запитав, але я бачу, що це досить складно.....
Журнали шини на різних chrono. Вантажівка ви також триває 120 і реєструє 90