Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 17 з 17

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    24
    Вибачте, я помилився(я з моб.) 20 нм Значення виручки емпірично для порівняння з іншими авто з моментом примітка
    На практиці різниця пара відчуває себе тільки що. А швидкість? пік, мені здається, враховуючи об'єктивний макс потужність.
    Відновлення запитання:що ви думаєте про це?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    мої думки відображає дуже-то sandromarciano, карту може подобатися чи ні, але " ви повинні це чути, у вас більше 180 балів turbo, нафта, в обід, звичайно, ок, не торкнувся фільтрів і прес. rail (що не завжди погоджуються чіпати), але якщо ви не відчуваєте різницю, може бути якісь інші проблеми.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    24
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    Який модератор?
    Чи можу я дізнатися, скільки вам років?
    Я пробував писати в лічку, з першим вказав на суперечливий чоловік, який, я думаю, модератор, але дав мені помилку поле для повідомлень заповнена. Cos? я натиснув на трикутник в нижньому лівому кутку вашого повідомлення, і я написав.
    Я зробив те ж саме на чому моє повідомлення на обговорення ж, молячись, щоб видалити його. Будучи видалений, я зробив висновок, що
    Обидва моїх 'приватні повідомлення' були ліжка

Мені 32 роки. Et? у minkiaggine і передається від час ? те, що ви хотіли зрозуміти.

Спасибі ugoboss, що враховуючи вашу думку, а особливо для її затверджували. Orw, я зрозумів, що ви хотіли сказати.
    Я згадав, що кабель obd f-super давав вказівки також на крутний момент не виявлено. Як тільки я можу, я можу спробувати, і ви, підкажіть, а.. Ніч

Тест виконується. Я виявив, 264 Нм максимального крутного моменту(практично пара оригінал)
    Боячись, що це як би помилкові від змін в карту я виміряв також максимальне значення дизельне паливо вводять в цикл (

Mf Des), що ? 51 мг до приблизно 2500 оборотів в хвилину. Це значення? мені нічого не говорить. Що ви думаєте?

P. S. Дякую за час, який мені було присвятити.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 12-10-2013 до 14:55

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    вилучений fap або ви зробили отвори ???

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    24
    Барило, який містить Fap басейн, спорожніли, і вставлений новий каталізатор ford, запчастини 90 коней без Fap.... Звичайно, я підходжу тільки тоді, коли я йду по доріжці

Були змінені тільки 2 з 4 криві обмежувача крутного моменту. Хтось пу? перевірте, якщо ці орієнтації можуть бути причиною проблеми? (і, можливо, сказати мені, кожен з тих, в яких умовах використовується). Дякую
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 12-10-2013 до 14:56

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    Якщо ви заплатили за карту, вам необхідно звернутися до тих, хто поклав нам руки. І тільки 1 місяць, що ви зробили роботу,!!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    73
    різницю ви повинні відчути.....спробуйте побачити, якщо ваш датчик витрати повітря працює нормально ......атакує діагноз і подивитися, якщо всі значення мета corrispondno реальних

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •