що файл не був орі я прийшов в сумнів, коли я побачив, що не було визнано, titan, але потім я побачив, що було опубліковано msport в базі даних, і я думав, що вище підозрз файл-орі музика змінюється.
очевидно ? помилка перейменування файлу змінено .ori іноді між безліччю файлів, що пк може трапитися, що ви, що поспішайте і виходите з файлів названий .орі
aldil? все, я хотів би попередити людей, які завантажили карту не завантажити в авто.....
за допомогою цієї машини б'є,курить,і гріє багато......все, що є? що крапку в питанні, монтує gt1749v з тим, щоб ущільнення trimetallica для горловини має знищено 3 прокладки ще з'явився......
я вам попередження, то ви-р? як вам буде завгодно....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Мені сподобалися часи
потім lapress турбо, не ? керований цієї машини на карті, тиску турбо
також lim пара мило
я прокатне так давно цей автомобіль все ori
88 c.v-орі , 120 резюме зіставлений , немає диму , все ок і 299 Нм з турбіною орі ? максимум , потім дим, дим, дим і кількох коней
але карта має 1/10 часу на це!!! і 1.2 бар прес turbo
вибач, але я не дуже зрозумів, сенс вашого поста....що я хочу сказати, що карту f? відстій??
була іронія, ви абсолютно я бачив гірше, ніж вчора
у будь-якому випадку я просто хотів би зауважити, що навіть якщо встаєте лім прес-турбо за 1,5 бар, а потім швидкості, gt1749v в цій press з перепускний "нормальний"...
якщо не відповідати обсягом замітки карту turbo на запитання подивитися, що відбувається.....
На колишньої моєї нічого все ori Прес не schidava я повинен був діяти з зовнішнього регулятора
навіть якщо lim прес-turbo-1,5 бар або більше....