Сторінка 2 з 17 PrimaПеред 123412 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 161

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Німеччина
    Повідомлення
    105
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    турбіна на 2.4 не монтується безпосередньо на колектор 1.9.....
    потрібно редагувати в атаку....
    ви, я знаю, що nonmonta безпосередньо.. крім атаки, потрібно змінити щось ще?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Marcuc Visualizza Messaggio
    ви, я знаю, що nonmonta безпосередньо.. крім атаки, потрібно змінити щось ще?
    якийсь катетер, але нічого складного в тому, щоб хороший autoriparatore,однак, я тримаюся ідеї, що, якщо ви хочете збільшити не esageramente потужність jtd 115cv без втрати крутного моменту в нижньому турбіна на 2.4 і перебільшеними, хоча, що 150cv було б ідеально зробити якийсь невеликий банально змінити.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Тоді від нас? що ти зробив, і що я прочитав.сайт мансардний ця турбіна футбольний тиск насоса-й? повітря, але може піднятися менш ніж oressione , бо машина при тому ж тиску курить менше і йде краще,

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    не ? саме так ангел...дивись раніше опубліковані зображення, які пов'язані з compressor map в gt2052....
    турбіна на питання, та все ж, як ****llo відношення A/r, так і в ****llo діаметр крильчатки мінімальний...
    але тільки змінюючи trim "обрізки" з іншого-turbo, здатну штовхнути на більш високих тисках, без проблем взагалі...
    на малюнку ви бачите, що turbo trim 52 не може arivare в Pr 2,5 cio? 1,5 бар не l? е?....
    у той час як той же самий турбо з оздобленням 48 може прийти до Pr майже 3, тобто майже 2 бар....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Потім на цій змінити розмір крильчатки мінімальний, а не максимальний,cio? стара турбіна він же максимальний діаметр і мінімальний діаметр менше, буде працювати краще з мінімальним діаметром більше, ніж навіть, якщо 1.8 мм

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    але люб'язно сандро, тепер я намагаюся скинути карти, pid, щоб не я цілком розумію їх експлуатації, тобто, на що вказують як значення між мм3 дизельного палива і оборотів? виправити? і який? якщо скидання налаштувань комунікаційних пар того, що я зрозумів ecu робить віру тільки до карт, геометрії, вірно? і не може дозволити вирішувати всі карти геометрію?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    З сайту гаррет каже, що trim-й? - високий паритет? інші параметри, що підвищує витрата повітря d, а потім кажіть мені, що стара турбіна могла піднятися pi?? Ми говоримо про trim на всмоктування правильно? І вихлопних газів, що важливо? Мені здається дивним, що це гірше, ніж турбіна серії 120 к.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    ви d так ке і краще, але якщо я fscevo роботи тягнути чер турбіни ne я підбирав, що з 2 бар я в повній надійності...тепер в цій кешування, як ви кажете, з оздобленням 48 може прийти до майже 2 бар, але я не думаю, що здоровий повернути майже 2 бар стаціонарні...замість того, щоб вже з 2056 залишки в надійності? принаймні думаю так..то кожен з них має свої mnotivi за те, що взяв, що 140 ce, може бути, він будинки nn витратила гроші, так що невеликий апгрейд, які не виходять гроші є
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    В цей момент я просто хотів зрозуміти, руку на вкладення манро, теоретично, що вигоди від цієї старої турбіни, велику дальність d повітря, що дорівнює тиску?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Факт ? що я заплатив 150€ від одної машини, аварій не було, накидав небагато, тільки чохол на привід, який я, однак, змінені тото була операція, і особливо було ibridabile.просто замінивши гайки

Сторінка 2 з 17 PrimaПеред 123412 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •