-
Я беру універсальний EcuVonix ? ідеальний і не пропускає хід
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Я перегляду pdf ecuvonix чи можу я запитати, який ecu див. для установки емулятора спасибі
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Вибачте, я вирішив для pdf інше питання : форсунки йдуть, перекодовані ? з повагою
-
здрастуйте,ви повинні кодувати їх,навіть xe' ви повинні зробити часткове....
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Ок, привіт і хорошу роботу
-
Привіт...Так, вони ragionissimo інші, я забув, це рішення. Бо я випадково пару минулого тижня, і я зробив за допомогою цього методу, інший сьогодні, і, даючи мені проблема, встановлений емулятор, як pdf, змінена пам'ять за допомогою спеціальної програми, вироблено кодування форсунок, машина не заводиться, якщо я ставлю тільки наряд ключа, але якщо я кладу пульт поруч...на діагностиці помилок немає. Pin immo 10 процесора я підняв, як він говорить, але зі мною відбувається те, що я написав вище. Для кого-то ? gi? траплялося.?
-
пробач мене
riapro обговорення
у мене проблема з clio 1,5 dci з delphi ddcr
я хотів встановити емулятор, але " з інструкції, вимагає читати 25080 для зміни рядків.
я читав файл, але, здається, діва в e2p, чи я помиляюся? всі FF....
я можу спробувати написати,на вашу думку, файл у e2p інший e2p ???
або, можливо, файл вже з частковою?
Заздалегідь спасибі....
-
На практиці ці scodifiche працюють так: читати файл в e2p, процесів з sw, що робить діва, і повторіть пам'яті, встановіть емулятор ecu, покладіть під машину і при включенні файлів, пам'яті e2p вихід діви резюме код емулятора. Файл e2p Оригіналі не може бути дівою, якщо все FF, це означає, що ви не прочитали файл.
-
Ви праві
Я зрозумів, що я не міг читати e2p
Зараз у мене інша проблема...
Я встановив емулятор згідно схеми, однак індикатор продовжує швидко блимати коли я включаю картину
На емуляторі мені не горить синій світлодіод, але тільки білий.
Тепер я сумніваюся
Я припускав, що ЕБУ був без can - ecu з-за e2p 25080 потім я слідував тим інструкцій,...
Але якщо б wit can?...
Від того, що я можу зрозуміти?
Ще раз дякую, хто може мені допомогти
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму