Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 21 -

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    12
    Спасибі SandroMarciano, обговорення, що ви мені повідомили я вже? читати і я пішов у бік вашого напрямки, за карту я в курсі, хотілося б рад на цю карту, і зрозуміти, чи можу я завантажити його, без проблем.

Ніхто не, що не може? дати в око в карту, що я виклав? Я новачок і не хотілося б зашкодити, завантаживши його

Дякую
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 25-09-2013 13:20

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Що таке два значення, які ви змінили, за адресами: 7BD7C і 7BD7E?
    "Їздити боком-це один з найкрасивіших завдань, які людина може зробити плаття" М. Biasion

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    12
    Citazione Спочатку Написав bart Visualizza Messaggio
    Що таке два значення, які ви змінили, за адресами: 7BD7C і 7BD7E?
    Привіт,
    я не знаю, що це за значення, я працюю з ECM Titanium, коли ви зробите які-небудь зміни, наприклад карти оновлюються ці valori.. ? може бути контрольна сума?

Спасибі манро,
    ось нова версія з урахуванням ваших порад..
    Я не торкнувся turbo, чому? цей двигун не має із змінною геометрією турбіни з електронним управлінням, але турбіна фіксованій геометрії і пневматичного управління, я не знаю, що користь пу? принести зміни в картку.
    я повернув картку egr, п, я взяв кий для приросту на цю карту, мод, зроблений професіоналом завжди князівства, але у версії power (146CV).
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 25-09-2013 13:19

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    привіт я дав швидкий погляд на сонце карти moddate в драйвер, і я повинен сказати, що є речі, які на мою думку, не дуже добре...
    наприклад, карту педаль не чіпати, то ваш запит на дизельне паливо, та зупиняється на 74 мм3, але потім? в лім крутного моменту ne deliberi 78mm3...і в лім диму ви завжди обмежений значенням iq орі... чому???
    у mappache ecm називається фаза уприскування і посиланням на гістерезис egr, якщо ви хочете закрити ви повинні привести всі значення таблиці на значення, вище ніж подивитися в карту...***** і зробив ти, не потрібно нічого..sae не має собі запалити індикатор несправності...
    ви торкнулися навіть якщо трохи карту press rail, але потім не відповідати обсягом замітки так само його обмежувач, я, щоб запитати..чому??
    в map x boost 1 і 2, які пов'язані у вас є час inj в першу карту,map x-boost 1,які час від 0 до 2500 об / хв на мою думку сторін, занадто рано moddare навіть якщо прирощення і скромний....
    в залежності від того, map x-boost може йти..але ви зробили два розрахунку, як введіть з тих часів??
    тоді чому? ви не торкнулися карти turbo???
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    тепер я бачив карту, але, схоже, не читав добре, в іншій темі... де я говорив, що не потрібно було міняти рейку і час впрыски. в цьому середовищі, ви можете дати дизель просто підвищення обмежувач крутного моменту і педаль до 100 мм^3/i, очевидно, що то воно в risentirebbero інші органи, так що дійте поступово.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав zluca71 Visualizza Messaggio
    Спасибі SandroMarciano,
    у додатку версія "сподіваюся", як ви запропонували в іншій дискусії, я торкнувся тільки драйвер хочу і обмежувач крутного моменту з кроком скромний відсоток.

LUCAV4-acc+coppia.zip
    ок, я відповів на попереднє повідомлення, це я, але раджу тобі діяти значення кінцевих, вам потрібно знати, вас, де ви хочете більше? і чим, вважає, що на педалі, що на обмежувач крутного моменту закон, збільшуючи обсяг дизельного палива, яке треба вприснути, без особливих ускладнень у його максимум ? 100 мм^3/i, але, щоб мати кошти дуже продуктивний, не з'? потрібно туди дістатися.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    12
    Дякую за поради, я також читав повідомлення на інші двигуни jtd і трохи документації.
    В додатку в новій версії, хтось мені пу? сказати, якщо на цей двигун з турбонаддувом фіксованій геометрії не cotrollata від ECU має сенс змінити карти turbo.

Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    тепер я бачив карту, але, схоже, не читав добре, в іншій темі... де я говорив, що не потрібно було міняти рейку і час впрыски. в цьому середовищі, ви можете дати дизель просто підвищення обмежувач крутного моменту і педаль до 100 мм^3/i, очевидно, що то воно в risentirebbero інші органи, так що дійте поступово.
    Спасибі SandroMarciano,
    у додатку версія "сподіваюся", як ви запропонували в іншій дискусії, я торкнувся тільки драйвер хочу і обмежувач крутного моменту з кроком скромний відсоток.
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 26-09-2013 до 22:24

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я не розумію потреби? змінити час вприскування, коли ви можете дати дизель дуже пі? простий і, ймовірно, risparmiandoti навіть трохи диму, потім через обмежувачі крутного моменту і педалі. інші пу? йти.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    вранці, як і обіцяв, я подивився на карту, остання розміщена завантажити його без проблем ? трохи легкий, але ? краще, якщо перейти градусів!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    12
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    вранці, як і обіцяв, я подивився на карту, остання розміщена завантажити його без проблем ? трохи легкий, але ? краще, якщо перейти градусів!
    Спасибі 1000, завтра пробую, і дам вам знати.

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •