Я вже? я зробила 2 на першій я приїхав до 925.. На другий я, зупиняючи 910
Я зробила тест листування цій холодній і stentava
може бути, ви stentava чому? у вас батарея на землю зношені від постійних страждань .
Nn вам можу сказати, xo між тим, зараз все більше і cn ж батарея nn важко пі? очевидно, що cn зміна
всім привіт
питання....
якщо я не можу завантажити файл, як я можу прийняти участь в різних дискусіях?
для завантаження необхідний вимог.... читайте правила.......
все, що вам потрібно завантажити,щоб взяти участь, sensa завантажити що-небудь, якщо ви хочете допомогти пояснює, як і де вжити заходів, щоб зробити це зміна, і так берете участь,як не дивно, всі ті, які потрібні для завантаження після проходження порогу в 80 повідомлень, то не пишуть самі ne в розділі презентації ne в різних пост, щоб допомогти вам, як вони кажуть, хочуть зробити на початку.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Звичайно, один-не знає абсолютно нічого, і хоче вчитися повинен мати посилання ke справедливо ви знайдете в файлах, опублікованих... Якщо пп має їх, як пу? робити, говорити і давати відгуки або, скажімо х, як їх, xk і було так? Або ту адресу, що відповідає
здравствуйте, я намагався змінити це, як ви сказали, вас це відбувається? скопіювати частину холодного до гарячого, але, очевидно, в якості параметрів, що ми не дуже . у тому сенсі, що якщо ви повинні бути близько 900, я повинен спробувати підняти криву, чи не так? однак під 900 ? правда, горить, але пп усе ще йде добре, чому? мій друг, ми бачили карту зробив один, що зробили гарячий старт з програми і замість цього я в л я ручної йшло краще з програмою, чому? я повинен справедливо підняти кривий