-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
є gi? 2 або 3 дискусії, в якій пояснюють, криві marelli і фактори перетворення,просто зробити пошук в
-
всі marelli p? із звичайних,з ecm ? правда, що в деяких випадках є карти із драйвера,якщо ви не s? як інтерпретувати криві inezione вам більше? дим продуктивність, дотримуйтесь раді sportknight, дискусії, якщо вони слідують з відправити вам зроблять ясно strateggie у використанні з цими ecu.
драйвер ecm вигляд tabbelle показує carrichi і оборотів, що в 2d не збігаються....
-
здравствуйте, я прочитав ke для зіставлення використовуйте titanium 1.61, тому я припускаю, версії клона? у мене є оригінал і я можу вам гарантувати, ke в останні 2 місяці драйвера для marelli 1300 були оновлені, на жаль, не маю права х, щоб побачити свій файл а рада остерігайтеся осьового навантаження, обертів, можливо, для допомоги пуй запитати у адміністраторів.про winols ? правда, ке ? краща програма, але якщо у вас є damos натисніть на impararti арабська.привіт
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
be хлопці,ecm може допомогти вам знайти карти, але ви повинні навчитися читати breckpoint....
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму