[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ок, спасибі... волхвів, але якщо навантаження карту з tita мені не знайти драйвери ? може бути, проблема мого sw або ? нормальний я хотів побачити, якщо стояв на місці egr....
Хлопці, переглянувши файл я знайшов три карти, які можуть бути управління або гістерезис Egr ось адреси 06CC3C
06AAAC 044C4C хто-небудь може підтвердити..
Терпіння і чеснота сильних..
всі 3 адреси були неправі, то драйвера ? нормально, що титан не на цій машині
але навіть якщо він перебував у карти egr сон драйвера
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
magi я намагався з ols визнає це явно не я damos але я зробив прокрутити карту секунду, щоб закрити, потрібно привести до нуля районі 044DD0 в 044E4A, здається, 4 поспіль....
- браво, добре зроблено...cos? ? закрити одну egr...то засіб? має 2 клапана egr, тому потрібно шукати інші, більш 4-криві, схожі на ті,
але ось ви уже
ок, адреси, справедливі, то ви повинні ковзати добре карту.......backgroop потрапляє в іншу, потім повідомте результат....
з, що драйверів відкрийте файл з титаном? я не можу його відкрити....спасибі!
читайте пост номер 14