Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 29
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    але якщо ? sid, а після мод писати з півень в порядку, не з'? кодування форсунок...
    на ці кошти, не з'? без кодування форсунок
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    ок, спасибі... волхвів, але якщо навантаження карту з tita мені не знайти драйвери ? може бути, проблема мого sw або ? нормальний я хотів побачити, якщо стояв на місці egr....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Хлопці, переглянувши файл я знайшов три карти, які можуть бути управління або гістерезис Egr ось адреси 06CC3C
    06AAAC 044C4C хто-небудь може підтвердити..
    Терпіння і чеснота сильних..

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    всі 3 адреси були неправі, то драйвера ? нормально, що титан не на цій машині
    але навіть якщо він перебував у карти egr сон драйвера
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    magi я намагався з ols визнає це явно не я damos але я зробив прокрутити карту секунду, щоб закрити, потрібно привести до нуля районі 044DD0 в 044E4A, здається, 4 поспіль....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    magi я намагався з ols визнає це явно не я damos але я зробив прокрутити карту секунду, щоб закрити, потрібно привести до нуля районі 044DD0 в 044E4A, здається, 4 поспіль....

я повинна була з цим.

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    - браво, добре зроблено...cos? ? закрити одну egr...то засіб? має 2 клапана egr, тому потрібно шукати інші, більш 4-криві, схожі на ті,
    але ось ви уже

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    ок, адреси, справедливі, то ви повинні ковзати добре карту.......backgroop потрапляє в іншу, потім повідомте результат....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    з, що драйверів відкрийте файл з титаном? я не можу його відкрити....спасибі!

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    читайте пост номер 14

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •