поштовий файл машини, так він запевняє, що мод і добре, і egr, і був правильно закритий. крім того, smonterei фізично egr, щоб побачити, якщо і застряг... не в перший раз, що робити....
може бути навіть якоюсь інжектор!не ? просто далеко!намагається бути більше? scupoloso!хотів би виключити маховик,бачив, що робить е? на прискорення поступового і різкого немає!![]()
вибачте freddyecu але в цей момент, як казки, здається, + seghettamento, що traballamento від маховика...цікаво, що-то зі знижкою до mapputura він це робив? іноді кроком, які починаються дуже рано викликають seghettamenti схожі, але насправді, не бачачи карту ? неможливо допомогти вам можуть бути тисячі речей...ах, очевидно, якщо він почав робити це після + легко, що це несправність
у нас є декілька порад..пошті карту
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
Привіт, якщо я правильно зрозумів, я у мене ж двигун на brera (2.0 jtdm), і, можливо, у мене така ж проблема. Pi? що вібрації я відчуваю, як singhiozzamento двигуна приблизно до 1500 оборотів, що впливає на linearit? руху автомобіля. Відчуває дуже якщо я приходжу на кількість оборотів, а прискорення scomapre кожен сумнів. Я відображення оригіналу.
точно такий же двигун, у вас є ін'єкції, які належать до тієї ж родини edc16c39, а також для вас мови і схожа ,і багато зусиль, щоб зробити діагноз на форумі, я рекомендую вам зробити, випробувати машину на хороший механік з досвідом роботи на цих автомобілях, проблем може бути багато, і тільки, включивши в неї іноді вдається зрозуміти, де.
Я намагався б faren їздити з діагнозом нападу і перевірте параметри, щоб зрозуміти більше?, у діагностиці є помилки?