Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 16 з 16

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    сицилія
    Et
    37
    Повідомлення
    129
    на жаль, це рогне, що капітан,ce сподіватися, що перед вами-людина, зрозуміло, що розуміє, що не проблем, викликаних один від оператора.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    87
    я поклав картку орі, але не з'? в сторону, щоб дозволити йому побачити тіло дроселя вийшло в bdm для більшої впевненості . тому, думаючи, що це моя вина, я пішов до opel, де мені сказали міняти його.
    ок, ок, але питання ? і все, що раніше було добре ?
    тепер я змінилася, корпус дросельної заслінки і машина в порядку і на карту орі.

це і карта, що я повинен встановити ..що скажете? я не вмію з ecm
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Але буває.... ? успіху тобі, але могло статися, - спокійно нікому....якщо вона вже? йти, не ? проблема в карті!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    ці речі капітана на все, якщо це сталося після навіть тижні, винен був завжди ваш.... ви не пощастило ......знаєте, як це роблять клієнти до машини було добре...... ecc.ecc. в кінці кінців я litighi з клієнтом, або робить вигляд, що нічого не йде.......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Я згоден...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    якщо вам пу? втішити не в образу для тих, хто має такі машини, але zafira, добре в майстерні, я не один я, ніби як для електроніки в fiat stilo машин небагато, склочник, на цьому тижні ne ? вхід один, який пішов у 3 і були підключення на инжекторах, зроблені нові всі 4 для безпеки. Якщо це сталося після перепризначення впевнений, що клієнт думав, що я зламав двигун. Конкурс з egs і sno74, спокійною дипломатії, і рано чи пізно ви побачите, що sbolle і приходить на проти теж ? техніка appurata

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •