я поклав картку орі, але не з'? в сторону, щоб дозволити йому побачити тіло дроселя вийшло в bdm для більшої впевненості . тому, думаючи, що це моя вина, я пішов до opel, де мені сказали міняти його.
ок, ок, але питання ? і все, що раніше було добре ?
тепер я змінилася, корпус дросельної заслінки і машина в порядку і на карту орі.
це і карта, що я повинен встановити ..що скажете? я не вмію з ecm
ці речі капітана на все, якщо це сталося після навіть тижні, винен був завжди ваш.... ви не пощастило ......знаєте, як це роблять клієнти до машини було добре...... ecc.ecc. в кінці кінців я litighi з клієнтом, або робить вигляд, що нічого не йде.......
якщо вам пу? втішити не в образу для тих, хто має такі машини, але zafira, добре в майстерні, я не один я, ніби як для електроніки в fiat stilo машин небагато, склочник, на цьому тижні ne ? вхід один, який пішов у 3 і були підключення на инжекторах, зроблені нові всі 4 для безпеки. Якщо це сталося після перепризначення впевнений, що клієнт думав, що я зламав двигун. Конкурс з egs і sno74, спокійною дипломатії, і рано чи пізно ви побачите, що sbolle і приходить на проти теж ? техніка appurata