щось не в порядку,можливо, якщо інформація більш детальну інформацію ви можете краще зрозуміти і, крім того, файли поміщаються в справу.
щось не в порядку,можливо, якщо інформація більш детальну інформацію ви можете краще зрозуміти і, крім того, файли поміщаються в справу.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
не ? що у вас неправильний протокол?
після цього ecu ? один 6f3.
На 6jf я читаю і пишу в файл 448kb.
сьогодні я намагався написати інший 500 (на цей раз з галло v53) і після читання віртуального я пробував писати в файл і не дає мені інформацію про 64kb, але з'являється (без можливості? вибору ), як попередньо записуються на флеш (і не тільки таблиць) . Може бути навіть щось пов'язане з якоюсь ecu, чому? з старий півень мені пише 64kb також на grande punto 75cv більш, ніж на 500 75cv. З півень v53 мене не з'являється повідомлення про те, що написані 64kb бенс? весь flash.
спробує? з v53 на машині, де більше? старий пише мені тільки 64 кб (для порівняння -
У мене була така ж проблема, я теж півень v48 на punto evo 90cv. Віртуальний рахунок від 2 мб і пише тільки таблиці файлів від 64, без можливості? вибрати файл цілком. Таким чином, проблема ? у протоколі півень, який не підтримує цей тип запису в ебу, в об'єкт.
punto evo 90cv не існує на макс-велика крапка!!!файл 64 тобі повертає його точки m jet70 ідея і муза, але тільки читаючи таблиці!!!в van автобус повинен вам дати fiile 2м.. не ke поганий вибір автомобіля??? перейти в bdm і вирішити всі!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
Очевидно, що trattavasi великі точки... Щоб скоротити;-)
Як сказав на те, що тип ебу не писати більше 64k півень v48, з цієї причини я взяв v54O:-)
Не ? у problmea в цілому, v48, але вашого.
З v48 клон я написав, як велика точка 75-90 л. с. fiat 500 75cv з virtual read і file 2 МБ
Кожен клон має деякі помилки
Також я зробив GP та інші засоби marelli без сучка і задирочки, щоб? на gp 90 evo у мене була ця проблема. Виступ протоколу я не думаю, що точно як півень, який він читав у віртуальній потрібний файл, який я потім переписав, і він працював, а потім мова ? правильно, тому що ? м'яка, що не дозволяє ввести галочки на всіх напрямках, але тільки на таблицях.