Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 27

Обговорення: EDC16u1 Mappina

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    msport ви можете повідомити ці 3 обговорення, будь ласка??
    мене цікавлять...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    msport ви можете повідомити ці 3 обговорення, будь ласка??
    мене цікавлять...

в одному ви точно відповіли нещодавно, роблячи компліменти авторам тому знаю що кажу.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ха..я зрозумів, і інші 2??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    84
    msport,
    оповиті трапляється, що ви приходите до висновків тільки тому, що? в кінці ви отримаєте посилання, як ця:
    http://www.professionalchiptuning.ne...t=tuning+edc16
    в якої не в змозі отримати доступ, читач/учасник відлякує.
    я не знаю, якщо ? ясно, що я хотів сказати...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Fedex Visualizza Messaggio
    msport,
    оповиті трапляється, що ви приходите до висновків тільки тому, що? в кінці ви отримаєте посилання, як ця:
    http://www.professionalchiptuning.ne...t=tuning+edc16
    в якої не в змозі отримати доступ, читач/учасник відлякує.
    я не знаю, якщо ? ясно, що я хотів сказати...

я розумію так, що не могла отримати доступ до області закриті на всьому форумі немає цікавих дискусій, які зможете використовувати як в студії,справа в тому, що виправдання, це добре, щоб увійти в цей розділ і це стосується всіх,я кажу одне,ви тут, від 4 місяців,звичайно, ви не професіонал, і, таким чином, ви не зможете використовувати нічого, щоб збагатити культурний багаж цього форуму,ви тільки що пройшли у 80-х повідомлень, але ви повинні мати доступ у зону, де фахівці з прописна P спітніли 7 сорочок, щоб отримати що-то,у всякому разі на форумі повно інформації, повно людей, яке допомагає охоче, все зрозуміти, так що якщо ви хочете рости, ви ласкаво просимо якщо ви відчуваєте, що перебуваєте в іншому місці більше інфо і тут, ви втратите час, ну ви ****** зробити свій вибір, де провести час в інтернеті.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    84
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    я розумію так, що не могла отримати доступ до області закриті на всьому форумі немає цікавих дискусій, які зможете використовувати як в студії,справа в тому, що виправдання, це добре, щоб увійти в цей розділ і це стосується всіх,я кажу одне,ви тут, від 4 місяців,звичайно, ви не професіонал, і, таким чином, ви не зможете використовувати нічого, щоб збагатити культурний багаж цього форуму,ви тільки що пройшли у 80-х повідомлень, але ви повинні мати доступ у зону, де фахівці з прописна P спітніли 7 сорочок, щоб отримати що-то,у всякому разі на форумі повно інформації, повно людей, яке допомагає охоче, все зрозуміти, так що якщо ви хочете рости, ви ласкаво просимо якщо ви відчуваєте, що перебуваєте в іншому місці більше інфо і тут, ви втратите час, ну ви ****** зробити свій вибір, де провести час в інтернеті.
    Але я ніколи не говорив цього... Але я думаю, я вважаю, я думаю, у них бенкет, що посилання на розділи offlimits на пост нижче "ForumPresentazione-для Початківців # Introduction-BeginnersPer початківців # Для початківців Go", як грубим, так і для тих, хто пише(власник блогу), і для тих, хто як я читає. Якщо я не пояснив, добре, наведу приклад... я пишу в початковій школі і професор. мені каже: " у школу він приходить вже? дізналися!". У будь-якому разі я не хотів зробити спір

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    хлопці, я вказую цей пост, і я повинен сказати, що завдяки форуму мені вдалося багато дізнатися про те, як визначити свої реальні імена карт, або те, що вони являють....
    я хотів би запитати вас:карта називається тиском parzializzato(map2) являє тиск форсунок?
    у своєму першому breakpoint ? відображає значення оборотів і cio? 5000, а в другому 6000 cos? там написано?
    спасибі всім

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ін'єкції parzializzato (map2) кутовий тривалістю відкриття форсунки, в градусах? перетворити 0,023437...
    на осях у вас оборотів(5000) та кількість? дизель в міліграмах (6000), що відповідає 60 мг...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    58
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    ін'єкції parzializzato (map2) кутовий тривалістю відкриття форсунки, в градусах? перетворити 0,023437...
    на осях у вас оборотів(5000) та кількість? дизель в міліграмах (6000), що відповідає 60 мг...
    Ще уточнення, це справедливо для будь-якого типу ECU? чи тільки для EDC16U1?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ок, спасибі.....ви були дуже добрі....
    але, як пара, ці двигуни до тих пір, поки носять?
    я бачив карти, які вище 460нм крутного моменту та обмежувач на 360 приблизно?

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •