Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 25

Обговорення: Clio 1.4 16V Sirius 34

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    автомобіль має can включити, я перевірив з діагнозом.
    я? скоротити 27, як повідомлялося раніше, і автомобіль не заводиться.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    заряду цієї пошти і результат
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    іване, ви вирішили?

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    моя проблема, я виявив, бути ебу УЧ, та, яка отримує код, ключ, управляє імпульс на привід d стартера, блок іммо і т.д. і т.п.

ебу прекрасно працює з оригінальним файлом, я хочу уточнити, що у boot fgtech працює, чому? добре, але пише***** районі, і автомобіль не заводиться (перевірено-й? саме з вихідного файлу, то я повинен бути eeprom і л я письмовий стіл з програмістом, і все ок).

повертаючись до УЧ, існує ремонт/зміна/втручання в HW або SW зробити, щоб це виправити ? замінити?

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    у більшості випадків поведінка шпигуна ? один з таких

- лампа блимає повільно (низька), ключ на " ON " і індикатор блимає швидко (автомобілі, що не може? завантажується, чому? не вистачає згоди УЧ, а потім імпульс на електродвигун стартера d)

- лампа блимає повільно (низька), ключ на ON і рівне (автомобілі, що не може? завантажується, чому? не вистачає згоди УЧ, а потім імпульс на електродвигун стартера d)

іноді замість логіна ? точно і все працює належним чином..., коли автомобіль працює регулярно, індикатор веде себе, cos? : лампа блимає повільно (низька), фіксована, коли про ключ у положення ON і потім гасне (знак того, що ? все ок і згоди, починаючи, стартер ок).

якщо я вимикаю л авто після пуску налаштувати і зовнішній вигляд-5 секунд індикатор повертається блимати не c ? pi? згода dell УЧ, а потім електродвигун d стартер не працює, це з прави та два ключа в комплекті

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    шлях pi? просто мені ? заміна уч з використаний і спробувати, залежно від uhc потрібно замінити або клонувати мікро або замінити eep, якщо місць фото вашої плати уч, можливо, ми бачимо, інакше новий уч та вирівнювання вс інструментарію специфікації.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    коротко про ситуацію :

я знайшов УЧ однаковою коди, я повинен бути mpc і e2p я переміщені на новий УЧ (від бійні автомобіля ідентичні і повністю робочий, перевірена ранку) і нічого не зробити, порок ? той же gi? описано....іноді йде і часто не йде.
    я поміняв всі запобіжники і relais в коробці поруч з акумулятором і перевірив ті внутрішні, на стороні приладової панелі, я змінив l антена на замку, але нічого, нічого... автомобіль завжди має той же дефект

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    перевірте на ліхтарі задні якщо маса ? добре, в іншому випадку візьми кабель і спробуйте прийняти його від батареї, щоб зробити тест

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    і все в повному порядку, на всі вогні, команд, зовнішніх і внутрішніх, що випливають з уч...gi? перевірив

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    ок,я на clio dci, я вирішив як сказав

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді