Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-14 14 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    якщо ви хочете, ми можемо зробити тест, вимикаємо запит ecu свічки від ecu двигуна. пошти файли орі.

НОВАЧОК L'avatar di kevinbland
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Агрідженто - Sicilia
    Повідомлення
    9
    Привіт, хлопці,
    тоді я провів всі тести, на практиці я тестував ом 3 свічок , так? не міг приїхати, і всі три давали 0,7 с максимальний метра 2k, я відчув позитв червоний 6mmq. і приходить напруга, continuit? з окремих кабелів, ок, але не приходить напруги в свічці, cio? між масою і свічка розжарювання напруга ? 0, тепер я хотів би зрозуміти, блок попереднього підігріву ? з ладу або не буде дано сигнал з ecu?
    На практиці, відчуваю, знімати rel? біля акумулятора, один раз я перевірив, а також запобіжники!
    Помилка в діагнозі ? P0683!
    Гарний форум�

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Повідомлення
    54
    При вимірі опору свічок розжарювання, необхідно максимально збільшити чутливість? покладіть на дно шкала 200ohm, 2k ? занадто.
    Перевіряє, чи добре все 4, тоді, якщо при включенні картина не виміряйте напругу на роз'єм від'єднаний від свічки розжарювання, 99% ? блок управління.

Привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rosspigna
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Сицилія CT
    Повідомлення
    184
    Спробуйте зробити наступні дії:1. Повернути ключ у положення ON і почекайте, поки згасне контрольна лампа свічок розжарювання (фази нагрівання).

2. Щоб привести в рух автомобіль, і дочекайтеся відключення блоку попереднього підігріву (у цей момент контрольна лампа свічок розжарювання ? не горить).

3. Контрольна лампа свічок розжарювання (в присутності d?аномалія?система попереднього підігріву починає блимати протягом 30 секунд.

4. В кінці цього етапу поверніть ключ в положення OFF і повторіть л?стартера.

5. Якщо після?включення блоку керування попереднього нагріву індикатор свічок розжарювання не блимає-й? (дефект не більше? є), видалити з Examiner l?помилка в пам'яті.

Дайте мені знати.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •