Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 64
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di mikyrace82
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    146
    тоді обмежувач диму ? цього рядка довжиною по горизонталі, що знаходиться перед карту, що ecm називається тиском parzializzato...повинно стояти 60 мг від орі...там навіть інший після, але не потрібно чіпати... "іноді" ecm тому плутанини...якщо подивіться добре карту уприскування parzializzato не враховується ебу,..

що стосується launch control ви тільки в загальних рисах, але не налаштована....наприклад, ви не покласти, що швидкість? ви повинні ввести..

скільки мг ти дав? обмежувач диму, не ? ту карту, що ecm називається тиском parzializzato...launch control, вам не працювало, чому? не ? значення ні кількість оборотів, ні від швидкості? виключення, і якщо, як я думаю, у вас мкпп, а не автомат чи 4х4, не ? їх, що потрібно діяти...
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 31-08-2013 до 10:40

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    ок, я зрозуміла, що і я...x тепер я дав не більше 75...але я можу дати більше, машина йде добре, але я б ще й тому, що х зараз дим 0...я можу приїхати до 85 відрегулювати обмежувачі ccoppia і limatore диму завжди з цим тиск перо чи не повинен?
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    ще одна річ, я хотів запитати, машина до 5000 входив в обмежувач ...тепер стрільба 5300 не падає, але не відчуваю себе стріляти...простіше дістатися до 5500 і змусити її стріляти треба підняти в 2 d обмежувачі крутного моменту і arrichimento у прискорення, але км мені prendre саме 5500, не маючи драйвер, який мені це каже? і ще одне питання, можливо дурний, але я боюся шкоди, ніж 5500 ще раз спасибі

Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    146
    що за програмне забезпечення ви використовуєте? якщо ви не відчуваєте стріляти, може бути, чому? у вас є лінії фільтрів, який прагне до "розмити", і не падає...або прибуття слабкі обмежувач...75mg, як він повинен приблизно 1,7 бар (ви повинні стояти навколо 190cv..

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Використання ecm titanium завтра оселитися краще тоді 75 всього не Йдемо...завтра, як тільки я закінчу, якщо ви подивитеся на це і скажіть мені, ke тобі здається, і якщо Прибуття в 5500 і змусити її стріляти, а потім я хотів би зосередитися на launch control ще раз спасибі

Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    146
    навіть 5200 bastano...su двигун спочатку потрібно...

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    так, але двигун leon 5500 їх назад без проблем, тому я хочу туди... я хочу це чути стріляти... https://www.youtube*****/watch?v=pzYZZTgCZrw

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    я адекватний всі o6e402 та інші обмежувачі диму ке сказали, ke не потрібно чіпати? знаходиться після цієї карті до списку виступаючих, в якому я дав 10 x cent... так у 75 мг, як вам здається? там прибуття на 5500 і змусити її стріляти?
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 01-09-2013 до 17:30

Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    146
    перший жах ? карта "збагачення у acc," у вас є точки в мінус, запити нижче карту орі і запит на max обертах з навантаженням, яке перевищує фільтрів і карта курите.. Ви почали редагувати, коли мотор ? все ще не горить... ...обмежувачі крутного моменту мені не подобаються віком до 2500giri..в тому числі один факт спадної...o6e402 не ? обмежувач диму..тиск турбо не відповідає запиту дизель...не вистачає карт, дизель, з їх точки зупину. я б сказав, що перед тим, як ставити в 80 мг слід прояснити багато речей..

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    вибачте, ви праві, але коли я зберіг файл, я не знаю, коса комбінований ecm? " і відразу прибирати

Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •