Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 21 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав badboy Visualizza Messaggio
    на практиці ви дали хороші кроком на залізниці,arrich accel,turbo etc, не торкаючись час вприскування так, щоб не перевантажувати fap. Для curiosit? у egr ти виключений або залишений функції, чому? я зробив роботу на 147, закривши тільки egr залишаючи fap активний і у мене не було проблем.
    Я закриваю завжди EGR ви з і без dpf
    P.s. я читала в інших постах, що змінити поріг засмічення або щось cs це?
    Зміни дуже важко, я не бачив, але вони недоступні для нас, простих смертних, на практиці опускається поріг забруднення км і по часу, в інший раз буде обманута відсоток засмічення залишилася після регенерації. (це ? те, що я зрозумів досі)
    У будь-якому випадку чіпати ці параметри, не ? простий і ефекти проявляються в довгостроковій перспективі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    дякую за інформацію, дуже корисні і доступності? . А щодо картки, що ви сказали в кінці, щоб не чіпати ? той, який в таблиці значення мм3, що не sovvracaricare дизельного палива. А на все інше можна? працювати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Я говорив про дії "метод-повідомив", якщо ви шукаєте на цьому форумі, я впевнений, що ви знайдете активне обговорення. Карту не змінити, або змінити його з допомогою точного критерію часу уприскування, в x у вас справа? дизельне кожної ін'єкції, виражена в мм^3/y-тиск в магістралі високого тиску, виражена в барах і в z-час відкриття форсунок, щоб отримати певний обсяг дизельного палива.
    Зрештою, цей метод, щоб збільшити продуктивність, очевидно, планує збільшити дизель, тільки те, що ви робите, не спотворити таблиці, власні форсунок, так що ecu знати точно, скільки впорскує, а потім, з тим, що стратегії диму і регенерації залишаються працездатними на 100%

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Використовувати такий тип кроком, як вже? сказав
    не ? для всіх, моя порада, якщо не знає, як зробити і
    йти за класичною кроком після цього, якщо не ви ? задоволені
    видалити його повністю і підставте по своєму смаку, турбіна ringrazier
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di polini
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Повідомлення
    419
    потрібно просто залишатися bassino з дизельним паливом, щоб уникнути засмічення рано...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    ]я читав на різних дисків, що півник читає тільки деякі частини файлу, і якщо ви працюєте на даний файл речі приходять в met? (fap egr, etc) я зробив кілька модів у % я заявляю, файл нічого і закритої системи рециркуляції ог або, принаймні, я думаю, якщо я пишу так у кареті файл працює чи ні? Тому що я прочитав диск, де він говорить, що ви повинні legg x сили в bdm, щоб мати повний файл tt диспетчери etc ? автомобіль-лабораторія, на якому я працюю, щоб зробити досвід, намагаючись не зіпсувати ecu або заблокувати, etc...

[ATTACH]5047[/ATTACH
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ]я читав на різних дисків, що півник читає тільки деякі частини файлу, і якщо ви працюєте на даний файл речі приходять в met? (fap egr, etc) я зробив кілька модів у % я заявляю, файл нічого і закритої системи рециркуляції ог або, принаймні, я думаю, якщо я пишу так у кареті файл працює чи ні? Тому що я прочитав диск, де він говорить, що ви повинні legg x сили в bdm, щоб мати повний файл tt диспетчери etc ? автомобіль-лабораторія, на якому я працюю, щоб зробити досвід, намагаючись не зіпсувати ecu або заблокувати, etc...

[ATTACH]5047[/ATTACH
    Якщо вам потрібно зробити багато тестів для читання на bdm мені, однак, здається заходи неминуче. Я чув, багато людей, які мали проблеми в бд...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    120
    Якщо немає, то я не зрозумів, щоб не ризикувати справити на часті засмічення fap необхідно підтримувати співвідношення палива і повітря.? можливо, близько до того, орі...ми? ви повинні отримати за рахунок збільшення тиску турбіни, щоб отримати більше? повітря в колекторі, але не так? робить, з fap активний, не може мати надмірне збільшення температури турбіни і, як наслідок турбіна ko в короткі терміни?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    17
    Citazione Спочатку Написав Tinturia Visualizza Messaggio
    Якщо немає, то я не зрозумів, щоб не ризикувати справити на часті засмічення fap необхідно підтримувати співвідношення палива і повітря.? можливо, близько до того, орі...ми? ви повинні отримати за рахунок збільшення тиску турбіни, щоб отримати більше? повітря в колекторі, але не так? робить, з fap активний, не може мати надмірне збільшення температури турбіни і, як наслідок турбіна ko в короткі терміни?
    Якщо не збільшується, що надмірний тиск на турбо не повинно бути проблем, звичайно, fap ? красива клопоту..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав Tinturia Visualizza Messaggio
    ТАК, міркування ? правильно, але температура в турбіні, поки не пошлеш поза діапазону робочих тримає прийнятно, так що якщо не зловживання час тримає inveriata або майже. В даний час я знаю, намагаюся (на моїй шкірі)))) і послати gtb1549*1.8-1.9 бар з dpf, зараз проїхав близько 30000km, якщо moller? це означає, що я перебільшив, що я тримаю в курсі!

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •