Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 23

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    37
    ... Відновила роботу, тільки...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    37
    Спасибі всім, особливо r6raven2010! Тепер я можу приступити (у вихідні поставив руки...)!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    здравствуйте, я перед complicarmi життя з тіла controllerei якщо дроти, які є в багажнику (щоб зрозуміти тих, хто всередині шини, які йдуть з салону в багажник) все в порядку.багато раз відкривати і закривати кришку багажника можна lacercano і ламаються. мені ще довелося знайти 2 дроти короткі, що, торкаючись колінами один з одним. дайте нам знати!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    37
    Gi? перевірили електрики, спасибі. Проводи в багажнику на місці.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    А я б спочатку діагноз діагноз серйозний.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    ми говоримо, що epiu важко, що стрибки провід ебу..esperienxa перед тим, як аналізувати електроніки, в цьому випадку,controllerei всіх проводів, які йдуть в багажник. дайте мені знати,мені цікаво знати, як все обернулося....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    я, щоб зробити діагностики, я використовував texa і я думаю, що це serissima, з діагнозом активний, не горить лампочка і навіть після зміни приладовій панелі продовжував забивати лампочка згоріла, за те, що стосується проводів, несправні або маси, якщо у вас небагато manualit? час, щоб перевірити цілісність проводки між кришкою багажника і ліхтар і те, щоб перевірити пін-код за body ? pi? або менш схожий, люди дуже часто недооцінюють електроніки в машині, я побачив, хто нападає на блоки управління і приводить у рух двигун, навіть не даючи покласти гайки для маси, і навіть ті, хто montanto лампочки робити короткі проводки фари і опіки тіла.
    Крім різних способів діяти, щоб вирішити цю проблему, ми чекаємо інформації, що стосується доказів того, що ти зробив чи що ти будеш робити, cos? ми зможемо краще допомогти вам.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав gick Visualizza Messaggio
    я, щоб зробити діагностики, я використовував texa і я думаю, що це serissima, з діагнозом активний, не горить лампочка і навіть після зміни приладовій панелі продовжував забивати лампочка згоріла, за те, що стосується проводів, несправні або маси, якщо у вас небагато manualit? час, щоб перевірити цілісність проводки між кришкою багажника і ліхтар і те, щоб перевірити пін-код за body ? pi? або менш схожий, люди дуже часто недооцінюють електроніки в машині, я побачив, хто нападає на блоки управління і приводить у рух двигун, навіть не даючи покласти гайки для маси, і навіть ті, хто montanto лампочки робити короткі проводки фари і опіки тіла.
    Крім різних способів діяти, щоб вирішити цю проблему, ми чекаємо інформації, що стосується доказів того, що ти зробив чи що ти будеш робити, cos? ми зможемо краще допомогти вам.
    Факт ? він сказав, що він зробив діагноз і могла потрапити тільки в ебу двигуна, практично марно для вирішення цієї проблеми.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    перевірте перемикач на обмін, покладіть два дроти на міст і подивитися, що працює

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    у монреалі
    Повідомлення
    58
    f6 провід зелений/чорний від блоку управління комфорт на контакт 2 роз'єми вимикача задній панелі
    b1 провід чорний/синій блок комфорт на контакт 1 роз'єму фари

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •