Продовження дякуємо за інтерес для всіх, хлопці! Портафильтр ? то все з пластику! Початку повірити, навіть я, що датчик несправний, на жаль! Відмінна ідея випробування з першого doblo, що я ricapita! ;-)
Привіт. Якщо у вас є ще старі, які не tidava ця проблема заново електрично, якщо зникне помилка ? новий, v
ЯКЩО ти зламав нижню частину можна спробувати відновити aolo верхня зі старого і подивитися трохи, що відбувається.
[QUOTE=blackwolf76;55613]ЯКЩО ти зламав нижню частину можна спробувати відновити aolo верхня зі старого і подивитися трохи, що відбувається.[/QUOTE
моя проблема ? датчик нижче, на жаль!![]()
дотримуйтесь раді, який вам дали, шукали тримач фільтра використовується або, якщо у вас є майстерня з ремонту smontalo і спробуйте ви зняти сумніви остаточно.........
Привіт давно у мене теж була така ж проблема, і після декількох днів на impazzirmi зробити різні тести і демонтаж автомобіля, усього у тому числі електропроводки, прибув на відмову, був бортовий комп'ютер.......
Привіт, але датчик ? ще старий або ? шматок, вбудований в портафильтр??
у будь-якому випадку, як сказав вже інший користувач з'єднує старе фільтруючого елемента на незайманому і труби їх залишити, пов'язані на новий, який у вас встановлений, і якщо вимикається, ви впевнені, проблема підтримки filto новий в іншому випадку, якщо я правильно пам'ятаю, навіть точки 188, ypsilon 101 і хтось інший, мають один і той же фільтр
Спасибі всім за відповіді, хлопці датчик ? в ріс один з портафильтр, на жаль! Тільки я поставлю старий датчик evediamo, що станеться,якщо я дозволяю йому залишаю підключений! Так...!!; ;D