Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-14 14 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    І що ? проблема, що пу? бути пов'язано з каталізатором заткнуть... якщо ne ? оснащений цей автомобіль, тому що я не знаю. Насос, якщо я не помиляюся ? нормальний bosch класична роторна тільки привід електронний, типу VW golf 110cv, так сказати, і привід, що ставить новий насос ? revisionabile нормально.

Я випадково деякі з цих авто, що це псує насосна навантаження всередині самого насоса, а також riparandole через деякий час повторюється однаковим, і в деяких я вирішив, підключивши електричний насос від 0,10 бар (типу префільтр), що сторони при включенні запалювання і у мене не було більше? нерозумно, знаходяться приблизно в 40 євро.

Замість цього інші моделі є якийсь електромагнітний клапан, підключений до міст між труб, впускних і випускних клапанів насоса. Іноді зависає і не дозволяє нормальний витрата дизельного палива... коли я, трапляється, я видаляю, і роблю красивий ярлик класика.

Звичайно, я illlustrato мій матеріал, хоча...? нормально, що не всі рівні, але, принаймні, у вас є ідеї подальшої роботи.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    хлопці, після місяця tribulamento оновлю пост після того, як поставлено насос в римі на електронний лічильник для випробування (насос zetel) pompista запевняє мене, що насос ? прекрасно працює, не можу в це повірити, і я настійно рекомендую дивитися на датчик оборотів в розібрати все, як мені здається, дивний знос датчика обертів я буду розбирати колесо ось сюрприз, тепер riassembliamo все з датчика обертів знову, і схрестивши пальці, я викладу результат буде ввечері
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Хлопці, проблема вирішена в датчика положення розподільчого валу зруйнована, що вимагало постійного меандр причини вибору і перерізав l дозування tacci його������

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    ж проблема на jeep 2.7 зміна електродвигун механічно він склав два ребра колеса датчика положення розподільчого валу і на маховику 2500 оборотів, потім різати
    вирішена дивлячись на форму ват хвилі, отриманої від датчиків обертів
    відсутність dtc повідомила,

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •