І що ? проблема, що пу? бути пов'язано з каталізатором заткнуть... якщо ne ? оснащений цей автомобіль, тому що я не знаю. Насос, якщо я не помиляюся ? нормальний bosch класична роторна тільки привід електронний, типу VW golf 110cv, так сказати, і привід, що ставить новий насос ? revisionabile нормально.
Я випадково деякі з цих авто, що це псує насосна навантаження всередині самого насоса, а також riparandole через деякий час повторюється однаковим, і в деяких я вирішив, підключивши електричний насос від 0,10 бар (типу префільтр), що сторони при включенні запалювання і у мене не було більше? нерозумно, знаходяться приблизно в 40 євро.
Замість цього інші моделі є якийсь електромагнітний клапан, підключений до міст між труб, впускних і випускних клапанів насоса. Іноді зависає і не дозволяє нормальний витрата дизельного палива... коли я, трапляється, я видаляю, і роблю красивий ярлик класика.
Звичайно, я illlustrato мій матеріал, хоча...? нормально, що не всі рівні, але, принаймні, у вас є ідеї подальшої роботи.