Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 41

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    1E2EC справді, схоже, карту 4x10. Я встала, всі без добре виглядати bp. У damos не від але ? третій обмежувачі vgt, враховуючи, що тільки підвищення у 2 інших спочатку не закривалася-й? 75%, в той час як підвищення навіть це,хоча я не дуже добре зрозумів, що таке вр,перший може бути атмосферний тиск, а другий просто не розумію.
    Мені потрібно підняти тільки кінці до 6144 по-вашому, залишаючи частину 'спускається' оригінальне? Стільки, зрештою, що важливо для мене ? щоб закрити геометрії більше 75%, майже до 2000 оборотів.
    1E7966 відповідно до damos ? карта 16х16, і не 10x16, як каже ecm.
    Від ВР може бути карта, тиск atomosferica/Температура вихлопних газів?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав franco75 Visualizza Messaggio
    Від ВР може бути карта, тиск atomosferica/Температура вихлопних газів?
    у damos каже : "Map for calculating the maximum allowable set value from atmospheric pressure and consumption"

На практиці ? обмежувач відкриття vnt, яка працює, спираючись на p_atm і на витрату палива, виражений у л/год

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Я тільки що перевірив останню карту,запитуваний крутний момент під час пуску,то тим часом я забув змінити вр, що я p? кілька,то, як не дивно, ecm, як 10x16 про файл 8в, а на файл-орі від croma ж, як 16x16. Тепер я намагаюся повернути акції в цей момент

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Я тільки що перевірив останню карту,запитуваний крутний момент під час пуску,то тим часом я забув змінити вр, що я p? кілька,то, як не дивно, ecm, як 10x16 про файл 8в, а на файл-орі від croma ж, як 16x16. Тепер я намагаюся повернути акції в цей момент
    Насправді, дивлячись на неї, він дав мені враження карту 16x16 наклеюється на 10x16, для цього я виявлену!

Дякую за попередню відповідь!
    Тепер не на моєму комп'ютері, але як тільки приходжу додому, d? один погляд, і я бачу, якщо я можу відповісти на ваше запитання...
    "Їздити боком-це один з найкрасивіших завдань, які людина може зробити плаття" М. Biasion

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    я хочу сказати, що моя.... обмежувачі в залежності від передач, в теорії вони йдуть в нм крутного моменту, а ? намагалися носити навіть ті, десяткове значення 11000, щоб побачити, якщо насправді обмеження ще 100 мг??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав rego88 Visualizza Messaggio
    я хочу сказати, що моя.... обмежувачі в залежності від передач, в теорії вони йдуть в нм крутного моменту, а ? намагалися носити навіть ті, десяткове значення 11000, щоб побачити, якщо насправді обмеження ще 100 мг??
    проблема полягає адресами, які я відправив, я, обмежувачі крутного моменту для одного руху, є правильними.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Я все ще не розумію, де проблема в адресах від тебе, розміщені.
    Крім того, я повторюю, що я читаю 110mm3 без будь-яких проблем. Я також пробував видалити мод до розрядним rail, що я змінив занадто багато? іноді продовжую отримувати помилки, тиск палива й від журналу, зазначу piccate до 1800 бар.
    На карті vnt враховуючи, що damos мене не бачить (чому? мене від таких як 'bosch-map' winols), можу запитати якщо ? карта 4x10? Тому що winols мене від cos? у самому справі? я хотів би підтвердження від damos. І якщо так і було, я не розумію, що таке "продовження" 6144.

Як вже було сказано обмежувачі ? крутний момент для руху йдуть нормально.
    Очей, крім того, що я не був обмежений в 100 мг, але в 100mm3 що ? добре відрізняється.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 29-08-2013 11:57

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Я все ще не розумію, де проблема в адресах від тебе, розміщені.
    Крім того, я повторюю, що я читаю 110mm3 без будь-яких проблем. Я також пробував видалити мод до розрядним rail, що я змінив занадто багато? іноді продовжую отримувати помилки, тиск палива й від журналу, зазначу piccate до 1800 бар.
    На карті vnt враховуючи, що damos мене не бачить (чому? мене від таких як 'bosch-map' winols), можу запитати якщо ? карта 4x10? Тому що winols мене від cos? у самому справі? я хотів би підтвердження від damos. І якщо так і було, я не розумію, що таке "продовження" 6144.
    ви, ? один 4x10, продовження ? залишився, чому? може бути difinita також як 8x10 наприклад, але ви побачите, від осі, ймовірно, у версії sw-й? старий був так?...
    Щоб уникнути помилки, rail спробуйте спустити тиск, так? якщо насос hp не виходить відправити дизель досить хід тиск seguir? піку в момент, коли заводжу педаль (ефект, що приводиться в хід овен) робить ривок тиск до зірок!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Привіт джек..., я читала, навіть в іншому місці...я після історії вашої точки...чи можу я запитати вас, зрештою, тепер, як ви поклали в ****llo двигун?турбіна?робочий тиск??
    Вам цікаво, чому? я бачу, що ви хочете вийти за рамки 110mm3...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    ви, ? один 4x10, продовження ? залишився, чому? може бути difinita також як 8x10 наприклад, але ви побачите, від осі, ймовірно, у версії sw-й? старий був так?...
    Щоб уникнути помилки, rail спробуйте спустити тиск, так? якщо насос hp не виходить відправити дизель досить хід тиск seguir? піку в момент, коли заводжу педаль (ефект, що приводиться в хід овен) робить ривок тиск до зірок!
    Я намагався переробити карту rail тільки підвищення на 80-100-120mm3 (дещо навіть нижче). я намагаюся зробити карту, і всі піднялися, щоб 120mm3,тоді ви будете? якщо просять менше з лямбда-багато, навіть, чому? щоб ввести їх безпосередньо навіть вище, повинен залишитися дуже низькою, тип = 0,8, тепер я залишив у 0,85 1200-1400mg повітря, а потім піднятися на 0,9 і 0,95 починають опускати в 700mg приблизно.
    Тепер я скопіював карти часів delta 1.9 бітурбо ? сходження до 100mm3 і інжектори краще, ніж на 1.9 150. Я бачив? що він аванси абсолютно різні, ніж карта 1.9 150 л. с.,? мені здається, що вони мають ту ж ступінь стиснення і мотор ? той же, змінюються форсунки,насос і турбіна ? один двоступінчастий.
    Зараз я віддаю перевагу, щоб мої, хоча чесно кажучи я не зрозумів, якщо з форсунок, плюс я повинен знижувати її.
    По-твоєму, як і ті, які я зробив? Я був завжди на кілька градусів після вмт, до 4500 оборотів з 1150us (значення табличній 1600 бар не перетворюється у сша реальні), я повинен мати 30,3 градусів, щоб закінчити впорскування в вмт, ми говоримо, що divemtano близько 28,8 градусів градусів з 130/140 бар pi? залізничні (від того, що я зрозумів, необхідно відняти 1 градус кожні 100 бар і більше? залізничні приблизно), якщо ви бачите? це буде означати збільшення на 4,3 градусів, ніж золота 24,49 градусів при 4500 оборотах, що мені здається зростання трохи надмірним, і я тоді я зрозумів, впорскування в вмт (було 30,3 градусів), і я зняв 15%? надбавка форсунок, збирається потім, щоб дати якийсь інший може на pi? після вмт при низьких обертах, щоб завантажити краще турбіна.

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •