покладіть таблицю помилок оригінальні і подивитися помилки
покладіть таблицю помилок оригінальні і подивитися помилки
докази безпосередньо дайте нам знати,
спасибі.. постараюся'... але мені.. реальна проблема-на карту... тому що в оригіналі + no egr + no dpf... не відновлення...
можливо,.. і карту педаль... я не адекватний інші..
спробуйте файл davidehfnos і бачимо помилку,то йдемо далі.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
саме зараз.. я повернувся, все оригінал.. + немає dfp немає egr немає swirl... подивимося, якщо ще проблеми.....
я забув... у будь-якому випадку.. подумати... виключаючи карту і defap.. я думаю.. насос високого тиску...
хлопці.... тепер оригінальний автомобіль.. і це добре.. (не recovery)
я все одно з журналу... якщо ви йдете дивитися на них.. і коментувати їх.. тобто я був би вдячний..
наскільки я розумію (трохи), насос високого і насоса низького вони добре... а про те, що на датчик витрати повітря і тиску турбо.. я не квадратну форму...
додаю лог..
були перейменовані швидко.. отже, ви не випадково імена.... однак... велесова книга.. це перше... dddd другий... і zzzz останній журнал..
перший і зробив це машина просто горить.. в той час як останній і зробив тепла машина і пробіг близько 4-5 км...
заздалегідь спасибі...
я забув.... журнали.. були зроблені з multiecuscan... і щоб ви могли дивитися.. це імпортований файл в графік програми...
Здрастуйте, зробіть скріншот помилки, я не можу відкрити ваші файли
не помилки... є свідчення в реальному часі різних параметрів..
з ***********/multiecuscan... відкрийте програму.. вгорі ви знайдете пункт графіка..
зробіть import... (файл cvs), і тому ви можете переглянути параметри, цілі та реальні...