Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 17 з 17
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Я згоден крок, на мій погляд, важливо: "Чітко доступ до цієї бази даних повинен бути дуже контролюється, принаймні, ви повинні бути в змозі забезпечити до деяких карт, підходящих для того, щоб активно брати участь у все і, якщо б це було можливо, обмежити завантаження для доступу ліжками, двома тип завантаження протягом 24 годин, або, принаймні, обмеження, які можуть бути виконані безпосередньо з Адмін навіть з дозволу, зроблені ad hoc."

Мати переказують б горло занадто багато, це ? вірно... на жаль, правда, і кажу це, особливо в бачення pupetto, що ви поклали в таємній кімнаті, і ви sbruciacchia ебу, натиснувши на побачення з одним... ", що їсти хоче, просто мало"... mannaggia їх !!

І моя ідея обміну, фарсі з урахуванням манери і обмеження, зрозуміло. Між тим я не можу не подякувати вас за прочитано обговорення, і нам участь, виставляючи свої ідеї. Спасибі.

M999
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    хлопці, вибачте, але ми не дуже згоден, створити подібний розділ для багатьох і багатьох причин, які я тут не пояснити.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    37
    також я згоден на обмін ? чомусь, але архів карти зроблені і закінчені, можливо, також боєголовок...? р? занадто...gi? читаючи допомогу, якщо вони знаходяться часто макс зрозуміє виду картки-довідка з головних екю в якості керівництва для початківців
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    82
    я думаю, що ви могли б зробити, заплативши невелику суму задумано частина автору файлу, а решта на форумі. Звичайно, як говорить m999 що б зробив з політики і управління
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    політики та управління??? при всій доброї волі? що там ставлять адмін і модератори, хто робить лукаві c'? завжди!!!!
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    можливо!!! є карти, які при відкриванні не знаєте, з чого почати, якщо б не який-небудь один, який дає вам в руки!!!потім, в кінці ніхто не народився дізнався!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    закриваю обговорення, як ми вже писали, що ми абсолютно не згодні створити такий розділ.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •