Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 24

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    дивіться, ви добре і, що більш важливо, ви погоджуєтеся, тому я поставлю на карту, як би зробив я, spiegadoti їй, тому що:

Карти педаль і обмежувачем крутного моменту - partonomappa педаль на 3000 оборотів для полегшення реакції на педаль вже 300 обертів для кращої стрільби, обмежувач крутного моменту навіть на 5% нижче, щоб не дати надто великої різниці дозування і зробити її більш лінійною, то ви ж пояснюється, що з цієї зчеплення і маховик ризики менше

Карту часів, порушені у відповідності з вимогами rail на карті rail і трохи rpima менше прирощення завжди, щоб зробити більш однорідним карту, не будучи занадто нав'язливим низькі, я змінив також карти обмежувачі до 82mm3, щоб не просто нижче 80 і, отже, не читати карту, що відноситься до 80mm3

карти передоплати - максимум 1.2 градусів, щоб переконатися, чи не курити дуже багато, навіть якщо кроком низькі, враховуючи, що у вас dpf, звичайно, egr off, як ви зробили ви

карту turbo, як ви кажете, трохи збільшив у всьому світі для поліпшення горіння іда затримати очищення dpf і збільшується у цілеспрямованій високі, щоб не стояти під 1350 і спалити краще, зробити менше диму, найкращий згоряння і самі протягну

карти rail збільшити до мета навантаження і 1500 обертів, щоб отримати ін'єкції, більш короткими і палити менше, завжди протягнути руку до dpf.

Я сподіваюся, що вам може стати в нагоді!
    У карту, що у вас опубліковано, ви навмисно залишили орі на інших картах педаль і labda?
    Я маю на увазі...? так? що має бути?
    Я думаю, що карти педаль слід зробити, як раніше, і карти лямбда слід зробити такими ж, як в карті, що я виклав?
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    забув, у мене було кілька проблем з лапи ці двигуна, тільки на 159, проблема виявляється вага автомобіля, багато', які дають проблеми навіть з оригіналів прослизання і розриву " тягни диск, на браво не повинні мати великих проблем не відповідав, я зрозумів так, а то зчеплення повинно бути таке ж, але в обмін, я не знаю, мені здається, це відрізняється від fiat

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    отже, карти педалі служать для кнопки спорт і quant0altro, багато для безпеки всі вони, скільки, я після кількох тестів я помітив, що картка, яка використовується, і стандартною, а потім moddo тільки, що, по-карти лямбда я навмисно нехай складі, т. до. ми змінили час упорскування, а потім вже посилаєш більш дизель без зміни карти, лямбда, починаючи чіпайте, тільки якщо modifichio breack point часів, скалі час до 100 мм3 і повідомте карту, в цьому випадку обмежують дійсно, потім, враховуючи, що ви навіть dpf причина для їх золотих цей тип зміни

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Ідеальний зараз ? все, пі? ясно, що карту я випробував його, і я повинен сказати, що v? бомба, як мені подобається прогресивна.
    Єдиний недолік ? що, якщо випад педаль близько 2000 оборотів з високих передач 5? або 6? я відчуваю вібрації, а потім перевищив 2300 зникають.
    Тоді я поклав золоті часи до 1500 бар і вібрації ? зникли.
    Не схоже, вібрація маховика, але pi? двигуна...
    Що ви на це скажете?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    якщо вібрує ? маховик не згладжує вібрації двигуна, я зняв обмежувачі крутного моменту до 2500 оборотів в хвилину, але це добре, також, як це зробив ти-перо, втратите трохи, як для низьких і середніх

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Я спробував, обмежувачі крутного моменту, але все одно вібрує...може бути, час їх не знімаю до 1500 бар, можливо attenuo трохи до цього порогу, і подивимося, як він себе веде.
    Ви терр? до теперішнього часу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    може бути, від 1300 бар 600 бар від збільшення на 4-5% максимум

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ок, тоді зроби так, я бачив карту rail, прости ori час від 1300 бар вниз, і ви побачите, що у вас не буде проблем, тому що до 2000 об / хв не перевищує 1300 бар

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Я вже зробив? спробувати зменшити до 1400 бар з 5% приросту (вібрація є так пі? легка вага), до 1400, чому? повинні відповідати 2300 оборотів в хвилину (на основі перетворення, описані нижче), а до цих оборотів проблема ? раніше присутня.

Бар/RPM

50/700
    120/800
    121/900
    200/900
    250/1000
    300/1100
    400/1300
    600/1400
    800/1500
    1000/1700
    1200/1900
    1300/2100
    1400/2300
    1500/2500
    1600/2800
    1800/3000
    1801/3400
    1802/3700
    1803/4100
    1804/4500

Тоді я зробив так:
    -час inj приніс ori-1400 бар 600 бар і знизили приріст з 12% до 10% до 1500 бар (вібрація вирішено)
    -обмежувач крутного моменту збільшився на 10% - до 2750 оборотів в хвилину (враховуючи, що карту педаль від золота до цих оборотів потрібно більше? крутний момент, ніж обмежувач), це, щоб компенсувати деякі втрати потужності, як мод на час inj до 2500 об / хв
    -карту rail знизили зростання з 6% до 3% від 1500 об / хв, 2250 rpm бачили, що в цей діапазон не з'? pi? стільки запитом дизельного палива
    -аванси залучені орі до 2500 оборотів в хвилину (я думаю, що не раби-й? передбачити до l?)
    -turbo залишив cos? com'? (я зробив тільки один мод від 1E1992 в 1E19B0 із збільшенням 120 балів ? максимальне значення розмах карту, відповідну цих оборотів залежно від break point, я бачив інші, і в будь-якому випадку драйвер з DPF я був як обмежувач ж, не s? якщо піде добре, і якщо вона щось)

Тепер я не знаю, якщо міркував я добре, в будь-якому випадку я поставлю на карту за ці поправки, і, якщо ви дасте мені свою думку на все це.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    те, що йде нормально, карту з турбонаддувом, який ти торкнувся, не ? обмежувач, але карта загальна, яка використовується в особливих умовах експлуатації, коли ? активний біт, тепер не пам'ятаю, що c'? наступний на damos, авансових ок, ви добре зробили, rail, скажімо, йде в залежності від школи, то знай, що зменшення rail не зменшити потужність, але вирішите, тільки якщо розтягнути або acciorciare час вприскування, йде дуже добре, навіть так, а ваш мод ? легкий, але з rail 6% замість 3% зробіть, будь ласка, в dpf, а то гарна карта, це добре, ви завжди розуміють, що з dpf rail turbo завжди йдуть підняті волосся, для спалювання краще і довше ніж inj

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •