Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 17 з 17

Обговорення: alfa 147 1.6 twinspark 120cv

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    Змінено датчик витрати повітря, але журнал буде практично дорівнює... Sar? нормальний для цього типу датчик витрати повітря... в будь-якому випадку машина йде добре, на бензин.... У gpl втрачає якийсь удар від 1300 до 2200 під навантаженням(підвищувальна)
    Спробує? встановити краще gpl(brc)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    не є надмірними, 5 градусів ? я добрався, щоб зробити 1.8 ts, і я не відсунута більш ніж на 3 градусів просто боїться в детонації..***** і виміряйте биття?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    інша справа, що я помітив ,тому що в "заздалегідь корекції f пара" ти дав йому кроком, трохи тут, трохи? я хотів би зрозуміти, я теж логіки програмного забезпечення,так як це екю, мені важко зрозуміти, як працює...дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    Я дав 4-5 градусів, в кінці-кінців...Тоді залежить від того, де їх...Якщо б'ється ти чуєш на слух низькі... високі ? важче помітити....( обережним з авансів)
    Ідеально було б зуміти використати датчик детонації на автомобіль, але не знаю, як це зробити...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    Citazione Спочатку Написав cjack Visualizza Messaggio
    Я дав 4-5 градусів, в кінці-кінців...Тоді залежить від того, де їх...Якщо б'ється ти чуєш на слух низькі... високі ? важче помітити....( обережним з авансів)
    Ідеально було б зуміти використати датчик детонації на автомобіль, але не знаю, як це зробити...

в теорії, коли датчик детонації чути стукіт саме вирізати таким чином, очевидно, заздалегідь..добре справлятися потрібно мати навушники і почути в режимі реального часу, якщо у вас щось...у випробувальній роблять так, принаймні...я не знаю, якщо на вулиці і що здійснюється... карти з драйвера, що це таке? дякую, тема дуже цікава!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    Карту ? lim крутного моменту, потім я змінив 2 карти, пов'язані з контролем лямбда-виразу( lamda запитом і лямбда-захист компонентів) ... я Вам раджу придбати, damos для роботи на цих ecu...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    Citazione Спочатку Написав cjack Visualizza Messaggio
    Карту ? lim крутного моменту, потім я змінив 2 карти, пов'язані з контролем лямбда-виразу( lamda запитом і лямбда-захист компонентів) ... я Вам раджу придбати, damos для роботи на цих ecu...
    ще величезне спасибі!!! побачу мені навіть damos-то...ви були дуже ласкаві! зараз nn залишається, що вивчати та ввести в дію

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •