чорт забирай, що проходить час, а також час читання обох послідовних ти забив,все одно файл орі, якщо немає, будь ласка, введіть його в базу даних.
чорт забирай, що проходить час, а також час читання обох послідовних ти забив,все одно файл орі, якщо немає, будь ласка, введіть його в базу даних.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
у мене 2 аналогічних інструментів і дорогі, я їх порівнювати, щоб побачити, якщо kessv2 ? cos? дивно, як ви кажете, досі півень ? краще і більше? швидко
перші кілька разів я теж з лагуна-3 не працює процедура, але причина була, чому? стан був не точний, помилявся я...коли я роблю так, точно я не пі? були проблеми по таймеру :-)
як вище згадано з carmageddon, дії, щоб не дати вимкнути запалювання ? наступний
1 - якщо коробка передач механічна поставити на перед, якщо ? автоматична поставити в N "божевільний"
2 - вставити карту
3 - не торкаючись педалі, натисніть на кнопку "пуск-стоп", поки на дисплеї не з'явиться повідомлення "видалити вкладку"
4 - коли з'явиться напис "точка 3 - " не знімати карту і продовжити читання obd2
5 - вимкнути запалювання, вийняти карту
річ привізна, вставлення карти картина робить вид контролю функцій і стрілки йдуть в кінці ходу, а потім повернутися у вихідне положення, перш ніж проводити процедуру, чекати, поки зникне напис " OK " на дисплеї
у kess ? дійсно дуже просто та зручно, я визнаю це, і вважаючи, що ? китайська, працює добре, півень, китайський, ймовірно, було більше? повільно kess, європейські, чи не так ? і я вважаю, що вартість виправдовує його бездоганну роботу і швидко, щоб процедури, я заміряв, коли частина панелі прогресу як kess, що півень від 0 до 100%, процедури виключення системи і кодування форсунок, але я не розраховуються
я бачу, що він продовжує скаржтеся на kess, що знову ж таки, мені здається дивним, бачили, що у нас даних кілька, і ми самі випробувані кілька на кілька авто, і ви завжди вели себе добре, якщо щось не працює, не робить і просто не робить 8 разів і 2 ні тепер, зокрема, я не знаю, що проблем у вас ви але я кажу, і я завжди говорив одне:
продукт клон-це завжди продукт клон, і такою залишиться", тому якщо ви вважаєте, що на 10 автомобілів ne вдасться зробити, принаймні, 7-8 і, що становить 10% від початкової можна вважати, що більш задоволені я б сказав, видно, що з 2 гроші ви можете зробити нові плр і нові marelli і не мало, тому що ми професіонали, щоб отримати їх, ми повинні були платити сторицею нове оновлення пропозиції від різних компаній,в іншому випадку, як багато зробили, навіть не професіоналів, передані інструменти офіцерів, і тоді ви побачите різницю,звичайно, вони теж massimiliano abet деякий час, але, принаймні, у вас є хто jarring голову, а потім ви знову з цими відповідями:
півник офіцера, який вам відповідає, що їх ніколи не мав схожі проблеми з ecu, що в той момент у вас труднощі в читання.
alientech говорить, що, на жаль, і блок управління, трохи складною і рекомендують читати в bdm, але, принаймні, вони намагаються дати вам допомогу і зробити якийсь тест.
і я тут не за prolungarmi в іншому випадку існує не для всіх, так що і ви, і всі ті, хто обирають шлях клонів regolatevi в conseguenzaalmeno вас, ви витратили 10%, подумайте про тих, хто витрачає 5000€, а потім не може зробити банальний ecu
вибачте, але саме мені не йде вниз,то на сьогоднішній день мені здається, що у вас був або 2 або 3 випадках працею, що це означає, що на 4 читаннях 3 не працювали?
робите що-небудь написати punto evo новий marelli, а потім відкриває в туристичне плр і потім читайте/пишіть в послідовний і наплавлення ваш досвід.
ок, тільки можна його зробити? і riporter? їх зворотній зв'язок, дивна річ ? що автомобілі, що не зміг прочитати не останні, а ? навіть у 2005, якщо потім з новими працює добре, краще, cos?, очевидно деякі старі протоколи не були ретельно вивчені, або пу? бути, що мій інструмент має деякі аномалії, тепер я просто повернути, як він себе веде, якщо те що не подобається, не ? моя вина, суб'єктивні смаки, як і всі речі, і ми st? я розумію, що ми побачимо, якщо з плином часу інструмент, вона поліпшить?, зараз 3 рази на 4 він не, можливо, я був невдаха, я знайшов всі ecu, що kess важко переварити, але дозвольте мені це здається щонайменше дивним