я знаю, що ви маєте рацію
що я знаю, обмежувачі одного руху є навіть на edc15, але вже розраховані на 10000, отже, марно редагувати їх ,то мене спіткало мене навіть на самі стилус jtd115cv, що він їх, розраховані набагато більш низькими цінами, насправді змусив мене страждати, ця машина, тому що не гарувала його собі як richiedevo в карту і не розуміла їх причину, що було, що я перерізав потужності.
потім друг дав мені пораду
потім nicospl прав :-P
я докладаю різниця lim одного руху в 147(mod) і стилус(ori)
limsingolamarciastilo.jpg
Тому не пам'ятав погано!
я навчався в часи його jtd дійсно випад також обміну думками з колегами по-справжньому хороші часи і обмежувачі крутного моменту для одного руху на edc15 не має і не говорив ніхто, тим більше, не знав про його існування, тепер, можливо, з новими damos і вийшов з чогось, але я не вірю абсолютно, що знає про його існування зміниться, то в ****llo продуктивності, а не на edc16 що повністю міняє,я не думаю, що nicospl ви riferissce edc15 це практично неможливо.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
edc15 немає обмежувача крутного моменту для одного руху гарантовано лимона![]()
не змінюється, тому що' x більшості edc15 вже і встановлений у верхній 100mm3.. але у випадку з пером, що і встановлений на 55mm3 ,і ви хочете надати 75mm3 дизельного палива ... треба.. все в порядку, якщо потрібно, змінити їх
msport праві edc15 вони вже є? встановлені в 10000 на edc 16 мова відрізняється.
у самому справі ? саме так, як каже pinotec
Повертаючись на рік назад, я хотів запитати, якщо у вас є бажання зробити з тіста для активації launch control edc15c7? рішення повинно бути на картах обмежень пара передач, які ви бачите в першому пості.
Я в своєму розпорядженні автомобіль, щоб перевірити його...