Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 46
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    я випадково деякі машини з в'язнями випускний колектор розбиті, а також автомобілі з ув'язненими egr sfilettati, як показано трохи вище. Я б сказав, перевірити ці дві речі, а потім, можливо, перевірити турбіну.

PS: колектори з пластику, як правило, ви squagliano, де вводить повітря, рециркуляції відпрацьованих газів, особливо, якщо автомобіль працює дуже низьких обертах.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    Citazione Спочатку Написав девід Visualizza Messaggio
    я.. видалення dpf... я став чути легкий свист вилітають.. (не на холостому ходу), скажімо, від 1000 до 1500 оборотів..
    потім, коли я поставив фланець all egr шум збільшився...
    від того, як опишіть шум (від салону), здавалося б, egr або впускний колектор, який вентилюється... (я чув звук.. але ви не розумієте, звідки)
    я вже читав в мережі.. людей з ув'язненими dell egr sfilettati... і кватирок в цій області... навіть мій друг.. він і знайшов усмоктувальну трубу "squagliato", тобто " він тріщинуватих... я кажу про версії з пластику, але'..
    ви навіть мене назад так , sibillo турбо, вилітають в той діапазон оборотів, які ви вказали , тоді, коли піднімається на 0.4 бар це sibillo зникає
    і " якось мінімізувати цей sibillo залишається відчутним , тобто ви вважаєте, не торкаючись газу, тим не менш, як я вже говорив звук йде вгору і вниз, як якщо arivasse повітря в періоди турбіни.. як ніби я tocassi педаль газу, збільшуючи оберти двигуна.. так що лопатки турбо перевертають більше, а потім менше .. справа в тому, що я не дотик нічого ..
    В аудіо, що я залишив у першому пості відчуває себе прекрасно, як змінити частоту звуку до мінімуму без причини ..
    Може бути, ви rodando la turbo ? менше 200 км, життя і ripetto і' нова шиї чек, ~1350 євро на гарантії гаретт , я всі рахунки-фактури, а потім і всі офіційні .. я не думаю, що він дав мені турбо виправлена вдячні платити, як якщо б нова погладити

Я бачу, що ти також brera 2.4 , я хотів запитати, якщо тобі стрілка манометра робить знімки .. у мене х, як прискорення план на третьою в гору, тиск піднімається до 1.3 бар з газу до 40% і потім іде на 0.8 бар, і я відчуваю, за один клік . як якщо б я вимкнув і riaccesso двигун.., отже, втрачає всі сили, а потім продовжити .. і все це відбувається в півсекунди .. і трохи дратує, що постріл .. це може бути датчик тиску ? з dpf не напали на мене, і робив це жарт

А потім, перевищивши 3500 оборотів тиск падає від 1.5 до 1.2 і не піднімається ще .. Це прямо тут, що починає втрачати тиск повітря
    Ви можете описати поведінку вашої турбіни? як і тиск в 2500 , 3000 , 3500 , 4000, 4500, 5000 про ? на випробувальний моя назад 220 л. с. і 520 нм при 2900 оборотів, а потім падає потворні разів перевищувати 3000 оборотів в хвилину, і все це з неймовірною fumosita' ж карту на spider йому дістатися до 246 к. с. клей ж пара
    і потім коней їх використовують після 3500 оборотів см .. не моє, що після 3000 оборотів вона втрачає всю потужність
    Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [розвантаження прямий +downpipe]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di david
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    у мене 159 1.9 q-tronic..
    по мені... у вас якийсь тюбик тріщинуватих.. який йде на вакуумний насос.. або навіть до геометрії...
    в іншому випадку.. це може бути і такого роду valvolina з 2 трубки, що змушує працювати турбо.. (я знаю, що я погано пояснив..)
    практично.. якщо візьми моторного відділення.. у вас є вакуумний насос.. що робить роботу підсилювача гальм...
    завжди з цього вакуумний насос.. частина тюбик чорний... sara 4 або 5 мм, яка йде в pieburg (якщо відкрити капот.. будемо подивитися.. і начебто valvolina чорний), можливо, і краще за нього..
    щоб спробувати відірватися... тюбик чорний.. що йде на turbo... (так що геометрія повинна бути повністю в спокої.. і не свистіти) не хотілося б, як розпещений і повітря в депресії.. навіть коли не має.. і взагалі робить погано працювати геометрії.. даючи ці недоліки (постріл)
    я сподіваюся, ви розумієте, що шматок я кажу.. хоча додаю фото.. у вас немає прав, щоб бачити її (зараз)
    і це він, який управляє геометрією...

у мене теж мені... турбіна.. пік (es: 1.6 і потім знижується і стабілізується найнижчий... це нормально... удар.. ні)
    з приводу диму.. і влада.. все на карту... і кожна машина по-різному реагує.. на карту завантажується.. ви не можете очікувати, що одні і ті ж зміни діано-ті ж результати..
    чорний дим.. може залежати.. від теж дизель.. або мало повітря... (подивіться, якщо вирішите управління turbo), а потім подивитися..
    якщо ви завантажуєте карту на форумі.. вам зможуть сказати.. якщо мапу добре... або, якщо вона з-за диму...
    інше... видно, що ви тільки що змінили turbo... і на jtdm і дуже важко їх порушувати.. (в мене всі активно 130.000 км) може бути дійсно проблема в карті, що ви викликали розпад...

зробіть тест pieburg.. і подивитися, якщо системи свисток.... змінює деталі, якщо і він... і факти, дати контролюється на мапу тут, на форумі... і ви побачите, що вирішують все..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    Привіт девід, тоді дивіться : я знайшов шматок, що ви мали на увазі .. Я відключив трубку, яка йде до colletore всмоктування , практично один в депресії ( всмоктує повітря з тюбика) я від'єднання двигуна входу і відразу ж пішла sibillo ( те, що змінювало частоту ) і відразу партія звук ммм... як пояснити .. типу v8 бензиновий атмосферний .. гуркіт гидке ( те ж саме відбувалося, коли я звернувся з датчиком prex стаккато) .. машина не більше 50 л. з.. не йде recovery ( з датчиком prex стаккато ходив у recovery ) і не свистить нічого .. турбіни піднімається до 0.3 бар при 4000 об .. , 0 диму
    Зараз турбо йде без геометрії .. свистіти не виходить ще!' немає тиску .. Що ми вирішили ? ви говорите, зміна перетворювач тиску (pieburg)?
    Я помітив наявність масла в впускному колекторі ... сторона egr .. мені здалося, дуже чисте і тепле .. так прохолодно , без fulligine і пилу.
    Зараз я намагаюся зняти них спочатку іншого тюбик, який йде на турбо .. і я бачу, що відбувається..а я не думаю, що зміниться, то побачив, що вони з'єднані всередині конвертера

ну подивись.. я на атмосферне повітря через рот з тюбика, який йде до турбо-і я робила це, sibillare .. потім, коли rilasciavo повітря disattivava геометрії .. так що я б сказав, що труби не creppati .. може бути хто-конвертер ж не тиск .. ( мої припущення)

Я тебе інше питання.. Але якщо геометрія йде контролюється за допомогою цієї трубки.. для чого потрібен перепускний..? просто викинути повітря, який не потрібно ( реліз прискорювача після тиради з " tiutiutiu'?) Мій механік сказав мені, що геометрія і управляється від перепускний клапан.. помиляється qlcosa?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 11-08-2013 12:29

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    ви знайшли винним у всьому..!!
    як постріл в реліз.. що свисток до мінімуму.. ви повинні змінити цей шматок чорний з труби (не знаю точну назву), але я думаю, ви називаєте pieburg.. і ви побачите, що вирішити як мінімум... руху... повинно бути близько 60 євро... !!
    про комплектуючих turbo.. не знаю як пояснити... чекає, що відповість хтось на форумі.... і я повторюю... я пропоную, щоб звіритися з картою тут на форумі.. (для шматочка дим)

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    але машина і перепризначений окрім мати dpf off і egr-off?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    як постріл в реліз.. що свисток до мінімуму.. ви повинні змінити цей шматок чорний з труби (не знаю точну назву), але я думаю, ви називаєте pieburg.. і ви побачите, що вирішити як мінімум... руху... повинно бути близько 60 євро... !!
    про комплектуючих turbo.. не знаю як пояснити... чекає, що відповість хтось на форумі.... і я повторюю... я пропоную, щоб звіритися з картою тут на форумі.. (для шматочка дим)
    Ок , тоді provvedo як можна раніше, щоб замінити цей конвертер... Один раз зрадив, дам вам знати

Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    але машина і перепризначений окрім мати dpf off і egr-off?
    Привіт msport, машина в даний час має карту, що робить їх палити, так чому вивчена погано .. а карту, яку ви мені продали ви, отже, потужність оригінал + no egr немає dpf , курить, той же , трохи менше, може бути... І що, щоб зрозуміти, звідки свистка я поставив карту тяга ... ще коней в покладіть ще свистить .. так я менше зусиль, щоб знайти місце, де свистить..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Цього пристрою ? у eletrovalvola правило, що депресія, перш ніж його міняти, перевірте в іншій трубі ? те, що приносить депресію, що не буде тріщин

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    Не робить постріл випуску .. У випуску газу ви відчуваєте вплив клапана blow off, яка викидає повітря, який служить не більше , хід робить прискорення .. манометра піднімається до 1,2 потім 1,3 1,4 потім спрацьовує на 0.8 ( удар), а потім піднімається і залишається фіксованою до 1.2 завжди з газу до 40% , а якщо випад не робить ще постріл.... сіль 1,5 х, то залишатися там, поки я не ~3000 обертів, коли починає свистіти і втратити тиск спуск від 1.5 на 1.3 бар ..

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    шкода, що ви змінили систему, клапан blow-off pop-off)
    якщо оригінал ми.. і ми навіть не wastgate... за те, що я знаю...
    ми із змінною геометрією... і надлишковий тиск завантажується один egr...
    я припускаю, що egr виключається від мапу.. у вас встановлений фланець з повністю закритим?
    щодо поведінки turbo.. перш, ніж змінити електромагнітний клапан... pieburg.. чи як це називається.. і потім подивитися, як він себе веде... працює з геометрії.. і ти проблеми саме на цій.., то я повторю.. поштою мапу.., що, можливо, у вас є проблеми з управлінням dell overboost...

Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •