Сторінка 2 з 9 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 81

Обговорення: magicmotorsport

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di davidehfnos
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    КУМЕРТАУ
    Повідомлення
    90
    Citazione Спочатку Написав скф Visualizza Messaggio
    кожен думає як хоче !!! мене не роблять, навіть не оновлення, розкажіть і ви, і подивитися я готовий зробити це сам, ми бачимо,

Подивіться відповів прямо-директор,,,роби як тобі сказали, і у вас не буде проблем....................і потім, якщо ви ще не є інструменти, без оновлень шість років тому світ,,,,офіцери служать саме, щоб не мати цих проблем стабільності....день у день від perfezzionati без передплати ви не робите нічого

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Вибачте за провокацію, але я не зрозумів, я або на форумі було б уникнути "реклами" цей тип? У сенсі, добре, що голоси офіційного виробника ? зручно, але ми не повинні бути attimino "супер партеся"?
    У цей момент, як ? була названа Magic Motorsport (чому? що там прийшло тільки от я думаю мало...) було б назвати братами-Півник, виробників MPPS etc etc
    Востаннє редагувалось zioweb; в 02-07-2012 12:16 Причина: граматична помилка

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав zioweb Visualizza Messaggio
    Вибачте за провокацію, але я не зрозумів, я в форумі було б уникнути "реклами" цей тип? У сенсі, добре, що голоси офіційного виробника ? зручно, але ми не повинні бути attimino "супер партеся"?
    У цей момент, як ? була названа Magic Motorsport (чому? що там прийшло тільки от я думаю мало...) було б назвати братами-Півник, виробників MPPS etc etc

привіт,те, як ви бачите все те, що для мене і' реклама' і' був видалений, і я нагадав заінтересованої особи, що він прибув сюди запросив його клієнт вже зареєстрований на нашому форумі у цьому форумі мова йде все те, що має справу з перепризначення і т. д. таким чином, г-н. bogdans і запрошений брати участь, коли і як хоче, за умови дотримання правил,а якщо хочете використовувати наш форум в якості реклами' ви можете це зробити без проблем попереднього договір з ким-то з адмін і це стосується всіх,я сподіваюся, що дізнавшись, пояснити.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    ви дуже добре пояснено, я втратив твоє втручання в пост я згоден в повному обсязі, і це було саме те, що я мав на увазі.
    Востаннє редагувалось zioweb; в 02-07-2012 14:02

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    браво нашого Адміністратора, правила повинні дотримуватися і vaglono x все.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    КУМЕРТАУ
    Повідомлення
    90
    повернемося в тему ніхто не використовує продукти magicmotorsport??

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    53
    я magprog2 і використання в якості забезпечення flashtec, і я повинен сказати, що працюєте на декількох машинах, наприклад, на renault laguna 2.0 dci 150 л. 2010 року в стадії написання, я не врятував коди форсунок, на щастя, збережені раніше вручну, потім спробував знову з допомогою програмного забезпечення flashtec, а ? все пройшло ок......тоді ж у мене зроблені tatte їзди з цим інтерфейсом, і я повинен сказати, що ? дуже надійно!!

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    КУМЕРТАУ
    Повідомлення
    90
    Citazione Спочатку Написав meccano85 Visualizza Messaggio
    я magprog2 і використання в якості забезпечення flashtec, і я повинен сказати, що працюєте на декількох машинах, наприклад, на renault laguna 2.0 dci 150 л. 2010 року в стадії написання, я не врятував коди форсунок, на щастя, збережені раніше вручну, потім спробував знову з допомогою програмного забезпечення flashtec, а ? все пройшло ок......тоді ж у мене зроблені tatte їзди з цим інтерфейсом, і я повинен сказати, що ? дуже надійно!!

ми тут говоримо офіцерів, звичайно, ти, що інтерфейс у вас???

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    очевидно, що користувач meccano85 говорив клон,може бути, скоро цей форум буде сукня в частині magicmotorsport,
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    53
    Це було легко зрозуміти, також бачив ваш нік....ви мій ? клон, але не китайський, і я просто хотів дати вам якусь звістку про моє мало досвіду

Сторінка 2 з 9 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •