На Панигале управління іммо ? абсолютно різні, незважаючи на інші, Panigale монтує, то ебу Melco, не Мареллі... тут ми йдемо OT
M999
На Панигале управління іммо ? абсолютно різні, незважаючи на інші, Panigale монтує, то ебу Melco, не Мареллі... тут ми йдемо OT
M999
Точно, це я сказав вам, що діагноз вам повинні дати іммо діви, тобто контролюється ебу, але не встановлений з процедурою, передбаченою
M999
Завжди з ебу, встановлений на 999, цікаво, що станеться, якщо використовувати червоний ключ, тобто навіть якщо це й так? роблю зберігається код, а потім, якщо велосипед в ці точки ? з захистом від іммобілайзера.
Якщо у вас є діагноз для того, щоб перевірити стан іммо в ебу, зробіть цей простий тест: відривається прилади та інструменти. Якщо велосипед-то означає, що у вас ебу на іммо офф, якщо немає-то означає, що у вас є immo on, але verginato. Я кажу це зробити, як "лакмусовим папірцем", не бачачи вашого файлу...
Якщо у вас є в іммо діви, з процедурою, червоний ключ, ви можете settarlo знову.
M999
Чи можу я вже? відповідати, чому? деякі тести вже зроблені, і потім карту, яку я скачав з іншого ебу я знаю, вже? що не ? у immo off.
Якщо зняття комбінації приладів на мотоцикл не частину, то несправний блок управління immo on, але verginato; потім ебу ? ne pi? ne менше, як і у будь-999, monster etc, що ви опинитеся від дилера до налаштуваннях іммо з ключем червона.
Причина попиту (у всякому разі мені ви відповіли) був зрозуміти, якщо блок управління 1198 або 848 або ipermotard (в комплекті до мото) у разі, якщо встановлена на інший мотоцикл з управління іммо через ебу, пу? бути закодований з допомогою ключа.
Точно, чому? як у вашому випадку, якщо ви завантажили файл, який має функцію управління іммобілайзера включена.
M999
Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 26-08-2013 10:43
Ви, в будь-якому випадку ти був ясно. Скажімо, ті ж речі, різні термінології, але я зрозумів.
Для того, щоб трохи ясності:
Дані іммо в e2p.
Пишу тільки флеш-ECU до іншої ( звичайною процедурою, а не в boot)
Якщо ecu була незайманою, знижки? діви, якщо закодовано знижки? закодований.
? можете потім immo off, переміщаючи тільки один біт на flash ( і, здається, що на сьогоднішній день у всіх нас є ясні ідеї.. )
Зараз, якщо мені так, робити іммо офф, я повинен виключити іммо і приладової панелі (навіть на нових мотоциклах)