Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 15 15 -
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    не ? щоб зробити професор раунд, але ти точно впевнений, що проблема в partenzasia довелося тільки крило карту почати??? я думаю, що ви знаєте краще за мене, що і ці машини, якщо вони не роблять обертів прямо в запуск ніколи не йдуть, просто відмінно...
    ви пробували читати з scannere скільки оборотів е? двигун/мотор з самого початку??
    Тихий Монро і добре приймаю будь-яку пораду, але я передаю, що стартер цей я ознайомився особисто шляхом встановлення щеткодержатели змінений і я замінив акумулятор з амперажу-й? великий двигун обертається швидко, але нічого не робити гарячої затримки, починаючи..
    Терпіння і чеснота сильних..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    mmmhhh...veeery дивно...у вас є спосіб читати дизельне паливо вводять в експлуатацію?? і як етап, і відповідні датчики, як ти ставив??потім я хотів запитати, коли частина як працює?? йде ? чотири чи вважаєте, "хромая"??
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    На холодний старт робить відмінно, двигун працює на чотирьох регулювати як orologgio, я замінив датчик фази, вважаючи, що може вплинути на пуск двигуна, але нічого, незабаром я зробив розподіл, я перевірив, ну і фази і все інше, я перевірив на діагностики, а також корекції дизель все ОК ( я заявляю, що використання kts 650 з FSA), те, що я думаю ? що є якийсь знос на осі розподільного валу, але я ricredo відразу, чому? автомобіль йде дуже добре..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я мав на увазі, коли ви f? дефект, який не...після того, як частина...але якщо ви говорите, що нормально працює...
    у будь-якому випадку, як сигнал значення крутного моменту, як ви поклали??
    від подивитися тут....ця процедура не робить вигляд, а мені навіть в майстернях vag...
    ті ж дії, тому проведено у випадку, якщо двигун і 16v..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Сигнал фази і час вприскування ? ок, спробував з осцилографа Bosch FSA кривих порівняння, ця процедура ?дуже цікаво щодо заздалегідь reregolare шків, що до 5 кутових градусів... дякую за пораду мені повідомити? про ситуацію ? ви знаєте,

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •