Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 26

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    На даний момент я залишив все, com'?, на її прохання мати + готовність до нижчих я систематизував прихована функція в MMI"auto"+"confort"+"dynamic" і на останній, здається, радий.
    для egr, можливо, ми побачимо надалі, якщо мене залишити його в якийсь день я закриваю, і якщо їх не забиває нічого, йому я залишаю закритою, в іншому випадку поставлю все оригінальне..

НОВАЧОК L'avatar di Sbymotta
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Катання-Падуя
    Повідомлення
    44
    У мене audi Q7 з Egr закритий, і фап на своєму місці, і це чудово, ніколи ніяких проблем.
    P.S.: Я міг би пояснити краще, кодування, прихована в MMI "авто"+"комфорт"+"dynamic"?
    Спасибі заздалегідь 1000

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    велике спасибі за ваш внесок. функція ? від включення з vcds ( кабель + програмне забезпечення ) . тепер я поза, як тільки я повернуся, якщо хочеш, місце, послідовність операцій виконати, щоб включити його. на a6 a5 ? виконано на mmi 2g, так і для двигуна, що для відповіді жорсткості рульового управління.

НОВАЧОК L'avatar di Sbymotta
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Катання-Падуя
    Повідомлення
    44
    Інші в очікуванні ваших новин.
    За винятком

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    перший крок ? включити через vag приховані меню, виконавши цей крок :
    ДЛЯ MMI 2G З ДОПОМОГОЮ VAG:

[07 - Control Head]
    [Adaptation - 10] -> Channel 8
    change 0 to 1
    do it

Reset mmi
    потім :

Активація голосом, Audi Drive select individual в men? CAR MMI

1) Увійдіть в men? секрет у MMI (setup+car і утримуйте протягом 5 секунд, увійти в Diag Setting, Car Maske і поставте голос, Харизма (навіть може бути вже? галочка) та підтвердіть вибір натисканням на Accept changes і повернутися назад за допомогою return.

2) Завжди від чоловіка? секрет доступу в АПК Ox1...і т. д.. і поставте голос, Харизма і підтвердіть вибір, натиснувши Accept changes.

3)Скидання MMI (натиснути одночасно і відпустіть select+ї+верхня кнопка праворуч біля retella).

У цей момент чоловіки? МАШИНИ ви побачите опцію Audi Drive Select Individual, але не sar? ще не доступні, чому? ви повинні включити її в vag :

Програмування функцій для активізації функції Двигуна і Рульового управління (варіанти, що я часто на ауді з мкпп )
    Біти починаються зліва щодо від числа 7 і я в підсумку 0
    Біт.........--> 00000000
    розташування--> 76543210
    якщо ви хочете змінити БІТ 2 і 5 ви отримаєте наступний результат: 00100100

1) Увійдіть у систему з VCDS в "09 Central Elec" і піти в Coding -> Long Coding Helper ( Пам'ятайте, що біти від 0 до 7, починаючи справа наліво (наприклад, 10000000, біт 7 = 1)
    Змініть наступні Байти наступним чином:
    Байт 7 Біт 5 змінюється від 0 до 1 (якщо не йде, змінюється біт 2 від 0 до 1)
    Байт-8 Біт 1 змінюється від 0 до 1 Сервотроника в MMI
    Байт-8 Біт 2 змінюється від 0 до 1 Двигун MMI
    Байт-8 Біт 4 змінюється від 0 до 1 Рульове управління динамічним MMI
    Байт 17, Біт 7 змінюється від 0 до 1.

2) Завжди в 09 Central Електр - 16-Security Access, ввести код доступу ( пошук в інтернеті, де і як знайти для вашої моделі A5 і певні a6 ? 20113) натисніть кнопку "Do It!"

3) Завжди в 09 Central Електр - 10 Adaptation редагування каналів, 63, 64, 65, 66, змінюючи значення вихідних 4 - (Individual) натисніть кнопку Save (канал).

вихід з vag
    скидання mmi
    ви знайдете в меню car функція "audi drive select"
    привіт

p.s. на форуми знаходитесь різних info і матеріал про це

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    я disattiverei тільки клапан вторинного потоку і, можливо, egr і дуже тонку карту правильно, щоб зробити його трохи більше? briosa

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    якщо клапан вторинного потоку проникни в swirl я + бажано залишити, так як на низьких обороту dann? щіпка reattivit? в +, ? клапан рециркуляції відпрацьованих газів, що створює їх пошкодження, км після км змушуючи їх працювати завжди з + труднощі? таким чином, щоб зламати привід з пластику, що велить.
    за мапу + натхненну нас так

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    Citazione Спочатку Написав danny677 Visualizza Messaggio
    якщо клапан вторинного потоку проникни в swirl я + бажано залишити, так як на низьких обороту dann? щіпка reattivit? в +, ? клапан рециркуляції відпрацьованих газів, що створює їх пошкодження, км після км змушуючи їх працювати завжди з + труднощі? таким чином, щоб зламати привід з пластику, що велить.
    за мапу + натхненну нас так
    якщо ви знаєте, як зробити карту-й? яскравий, знаєте, як змусити їх піти без swirl я відключені багато зіставлених і клієнта він почуваєте себе набагато краще, вниз, цікаво, чому?!!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    90
    Citazione Спочатку Написав frantik3 Visualizza Messaggio
    якщо ви знаєте, як зробити карту-й? яскравий, знаєте, як змусити їх піти без swirl я відключені багато зіставлених і клієнта він почуваєте себе набагато краще, вниз, цікаво, чому?!!!!!

А хто-небудь, що після swirl відключені скаржиться на недолік харчування .. навіть com-карту оригінал!..

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    Citazione Спочатку Написав rebirthafterrevenge Visualizza Messaggio
    А хто-небудь, що після swirl відключені скаржиться на недолік харчування .. навіть com-карту оригінал!..
    точно також з оригінальною карті

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •