Увага, я пропоную вам зняти додатковий модуль і зробити гарну карту, враховуючи, що точка jtd співвідношення потужності і ваги знала про них зробити, парять, потрібні крила ;-)
Увага, я пропоную вам зняти додатковий модуль і зробити гарну карту, враховуючи, що точка jtd співвідношення потужності і ваги знала про них зробити, парять, потрібні крила ;-)
Так, я знаю км я вже сказав makkina має форму п, і хочете його зняти, ще хоче accodtata карту
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
Кожен зі своєю половиною пу? його ми? що хочете, щоб я дав тільки рада*і тоді просто якщо не хоче, і ****** робити там? що хоче
Я, у мене незалежно від ситуації я раджу перевантажувати значення кількості? дизельного палива, а тиск саме тому, що? ви могли б мати проблеми з датчиком тиску в рампі сайт на насосі високого тиску, що guastandosi б ти вимкнути машину, змусивши їх піти в recovery, а змусити її лягти в три, як мінімум, і то після регулювання значення палива, відключення системи egr, і ilimina датчик sovraalimentazione, збільшуючи обмежувач або висмикуванням спинета, що знаходиться поруч з всмоктуючої чому? конус добре ви знаєте, тиск турбо, ви повинні також керувати нею, щоб розпоряджатися всім, що дизель, що ви, між карту і додатковий модуль з ризиком отримати собі зняти машину в прискорення важких при завантаженні втрачає навіть чутливість? педалі costringendoti в decellerare саме, чому? не управляє тиском наддуву, окрім палива.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 19-07-2013 до 20:09
Ви мапу не хочу, щоб підняти занадто багато значення rail прямо! c і модуль насправді я, грунтуючись на карті педаль, і я повинен спробувати...
Управління турбо, не електронний
у ihi не кріпиться?