Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 13 з 13

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Citazione Спочатку Написав Alfa159 q4 Visualizza Messaggio
    Не з'? без ризику втрати кодування форсунок на ці екю.
    Єдиний ризик, що бігати ? блок для запису, але вони досить тихі машинки
    Я зрозумів, ми сподіваємося, що цього ніколи не станеться щось подібне :-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    135
    мені ? успіхом тільки не закривалася, але з mmps у recovery спокійно переписати.

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Citazione Спочатку Написав maik_93 Visualizza Messaggio
    всім привіт я новачок, і сьогодні я спробував ВСТАНОВИТИ блок управління на гольф 5 2.0 tdi bkd...кому належить цей автомобіль, добре знає, що після 3000 оборотів ? майже померла, і насправді намагається перевірити карту, після 3000 оборотів нижче значення уприскування parzializzato і тиску турбо...я не я змінив карту, щоб змусити її піти пі? але щоб її натиснути до 4000 оборотів...перед завантаженням, ви можете перевірити, якщо я зробив правильно чи я об'єднав деякі пошкодження?
    заздалегідь дякую =)
    Здравствуйте, я перевірив вашу карту і не в образу, мені не подобається, нічого, як ****llo кроком, який ви дали, і також чому? ви не торкнулися нічого, і якщо ви спробуєте ви зрозумієте, що машини не буде? як, може бути, ви можете думати, ви повинні його розвивати всю карту, звертаючи увагу на відсотки, які від rifalla і дайте мені знати, а на мій погляд, якщо людина і без досвіду, краще придбати карту, зроблено в борг, а потім, порівнявши з файлом ori зрозуміти, по мірі збільшення внесені і намагатися, по мірі того, зробив досвід, щоб змінити його, але так сподіваюся, що наступна буде зроблено з pi? політики і не приймайте це як образу, але бенс? як допомога і рада ;-)

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •