Всім привіт ? перший раз заходжу на форум, і я повинен сказати, що я як риба без води. Однак витрачати 500 євро на рутиною, не, мені здається, трохи абсурдно.
Всім привіт ? перший раз заходжу на форум, і я повинен сказати, що я як риба без води. Однак витрачати 500 євро на рутиною, не, мені здається, трохи абсурдно.
тоді я тупіший avr? у вмд і поставив, звичайно, задній від gti, то з 2 трапи бічні... ? posibile, що вмд має фільтр???
в сухому або мокрому вигнутий завжди працює, як проклятий.....:cool:
Здрастуйте, gtd, що це 5 або 6 має фільтр, моя не хоче бути розбіжності, але я прошу і питаю, як ви можете? думаю, в карти або різні зміни, коли ви не мають мінімальні поняття механіки
Miliori З Повагою Давид.
У самому справі, якщо ви маєте труднощі? визнати автомобіль дизель від бензину, я бачу жорстку, наприклад, почати шлях до rimappature...
я я, що саме на цих ecu ? ви вже проблеми, читати і писати .......але мені не здається настільки правдивою,
деякі автомобілі, що ви читаєте, а інші-ні (наприклад, gi? останні є інші засоби захисту , проте не всі вони можу зробити вас ? велика ймовірність? 10% говорячи про ecu siemens continental в 1.6
ні, не чекайте, поки я не запитав його, якщо був дизель або бензин навіть, чому? їй я завжди в гаражі та просто.... коли cos? говорячи пояснив мені, що ? пішов один-отримати зіставити і тягнути через fap і просто!!! я йому нічого не зробив у своїй машині, і вони тим більше не думаю, що toccargliela...!!! б? на гольф я не підготовлена, чому? я тільки в 20 років, але якщо ви мені говорите, fiat, то l? мені навіть чому? моя, я видалив все, так і двигун( турбіна і голова), що всі внутрішні частини для wrapparmela....
iaio? fap його збирають тільки дизель, це ви повинні знати, що в будь-якому випадку, тепер ви знаєте![]()
ах ви??? це я h? нова велике спасибі!!! і curiosit? чому? тільки дизель??