Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 49

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Томськ (CA)
    Et
    54
    Повідомлення
    105
    Діагностика і, як ви сказали, перевірте параметри температури, якщо ? термостат заблокований басейн, що дуже малоймовірно, що температура буде зростати в пробці до включення вентилятора, потім з p? дорога вільна, знизиться знову близько 70?
    Неприборканої пристрастю, щоб все, що має двигун внутрішнього згоряння:)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Тоді і зараз назад 35? але якщо за два км температура повинна піднятися або інакше з тестером з датчика температури перевірте градусів в лотку, але, ймовірно, sar? картина інструменти, інакше взимку опалення не буде працювати добре

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    неаполь
    Повідомлення
    32
    Проблема вирішена?????

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    17
    Вибачте за відсутність, проблема, не ? вирішено.....Зате, я помітив, надмірне споживання рідини охолодження, так багато, щоб проводити безперервні дозаправка в порядку 200/300 км....Я залишив машину в майстерні на тиждень, не були знайдені видимих витоків немає зразок...mecc каже, що дуже ймовірно, що c'? замінити прокладку головки блоку циліндрів, також, якщо, перевіряючи масло, здається, не проникало води і перевірка розширювального бака я не помітив наявність масла...двигун працює як годинник, ні падіння потужності,заводить завжди з першого разу,нічого білого диму, вихлопних газів і температури не більше 90?. Зараз я поставив на карту, оригінальний і з дуже тихі кроки, здається, що витрата охолоджуючої рідини буде більше? знижена..***** тим не менш, як буде? щоб зробити якийсь пі-регулятор? глибині, перш ніж зіткнутися з основних витрат, як заміна прокладки головки блоку циліндрів...
    єдине, що я помітив ? що на передній частині блока циліндрів, де c'? корпус масляного фільтра і в тих частинах їх, я помітив, відкладення накипу, пов'язуючи це з тим, що кілька разів я зробив їй rabbocchi з авто кран я думаю, що якщо c'? втрати, звичайно ? у цій області....

До речі, в мережі я знайшов кілька дискусій, які imputavano проблема в несправності теплообмінника вода/масло, що знаходиться porprio в районі, де я виявив присутність речовини-вапняку...
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 16-08-2013 до 10:57

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    якщо ? прокладка головки температура, звичайно, не тримає до 60 градусів, крім того, слід зазначити проблеми,
    стартера, коли машина простоює стільки часу

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    17
    І тоді я не знаю, що і думати, перш ніж залишити її в майстерні ? нерухомо в 4 дня, і вранці на першій половині кола ключ ? пуско -...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    і крутилася відмінно, 4-або був трохи кульгає?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    17
    Citazione Спочатку Написав dariuccio Visualizza Messaggio
    і крутилася відмінно, 4-або був трохи кульгає?
    Відмінно працює в 4...***** і я писав, двигун працює як швейцарський годинник....

Citazione Спочатку Написав ртс Visualizza Messaggio
    спробуйте зробити кілька речей:
    1riempi розширювальний бак холодної макс(met? лотка)
    2с відкритою кришкою покладіть її в рух, і залишає свою чергу для 15" хв, басейн з підігрівом на гарячих
    3rabbocca, якщо він падає у воду і закрити кришку
    4Fatti їздити і доводить температуру до 90?
    5verifica запуском вентилятора в 90-х і не відкривати кришку
    6controlla, де c? знак розливу антифризу(інкрустація, як правило, рожевий), якщо c'? мокрий
    7...якщо у вас є оборона під повинен втратити літрів, перш ніж зрозумієте, якщо втратите трохи води, яка падає на оборонній disperdi а відразу і не знайдете нічого.
    8...удачі!!!
    ок, тільки в мене момент seguir? поради крок за кроком, і вам з цим упоратися? знати....

Для решти penser? (після випробування після ваших порад) розглянути добре, теплообмінник вода/масло....при необхідності, з'єднуючи труби між собою і, минаючи теплообмінник....
    Я girerebbero достатньо, знаючи, що витрачати багато грошей, щоб замінити прокладку і можливо шліфувати голову, знаючи, що за споживання води ? інший....
    добре, що в 11 років у майстерні є ? вхід мало, і нічого, але не ? що тепер ми повинні ввести один раз, і відновити всі :-D
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 17-08-2013 до 22:59

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    спробуйте зробити кілька речей:
    1riempi розширювальний бак холодної макс(met? лотка)
    2с відкритою кришкою покладіть її в рух, і залишає свою чергу для 15" хв, басейн з підігрівом на гарячих
    3rabbocca, якщо він падає у воду і закрити кришку
    4Fatti їздити і доводить температуру до 90?
    5verifica запуском вентилятора в 90-х і не відкривати кришку
    6controlla, де c? знак розливу антифризу(інкрустація, як правило, рожевий), якщо c'? мокрий
    7...якщо у вас є оборона під повинен втратити літрів, перш ніж зрозумієте, якщо втратите трохи води, яка падає на оборонній disperdi а відразу і не знайдете нічого.
    8...удачі!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    здравствуйте, я не маю на увазі, як ? зробив розширювальний бак а3, але я кажу, мій досвід щодо споживання рідини охолодження, у мене toyota picnic 2200 куб. см дизельний і 3 роки тому не перестати пі? додати охолоджуючу рідину до ****llo правильний повідомляється з розширювальним баком, що машина вчасно на наступний день він був знову в мінімум ****llo, ви не вважали втрат і не розігрілися абсолютно pi? нормальний, в якийсь момент мені набридло додавати рідину, і я не поставив більше? ні краплі, морального трьох років, що ****llo ? ще там, в моєму випадку я думав, що проблема кришку розширювального бака, що це ? starata весна де ? приходить, щоб підштовхнути ущільнення, це, звичайно, не пояснює вашої проблеми, що стосується температури, але може пояснити, споживання рідини, якщо ви не можете знайти витік, привіт

Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •