вибачте, я не можу завантажити файл, але якщо ви скажете мені, що ви говорите ecu
вибачте, я не можу завантажити файл, але якщо ви скажете мені, що ви говорите ecu
edc16cp34 audi a6 3.0 233cv sw 1037381388
переписавши оригінальний файл повний BDM , машина в порядку і не з'? помилок немає U0301 несумісне програмне забезпечення...... проблема виникає тільки тоді, коли ви йдете і змінити щось в flash....... отже, c'? від писати зі зміненою
тому я змушений думати, що проблема виникла інтерфейс.... що не може виправити контрольну суму, скоріше, помилка у файлі bdm , так як останній йде добре.....
потребує? ? було змінити flash (fap off)..... і не ми ? можна було, наприклад, сьогодні зробити це без попадання в помилку U0301 incompatibilit? програмне забезпечення.
мені здається дивним, що як bdm100 як ktag помиляються в cks, і навіть дивно, що ви не змогли прочитати його з strunenti різні і навіть орі ти помітив, якщо ебу був уже відкритий.
уго ---- президент A.E.P.
привіт уго і спасибі, що поцікавилися. ебу, звичайно, ніколи не була відкрита, я відкрита, я в перший раз.
бд, не ? вдалося прочитати , півень дав мені помилку на стадії ініціалізації запису (set up швидкість? зв'язку) і mpps оригінальний і aggiornatissimo також він ініціалізація запису давав помилку. Я повернув журнал технічної допомоги і відповідно з ними йде в тайм-аут екю , але, чесно кажучи, я не думаю , або у всякому випадку, можливо, йде в тайм-аут, чому? не з'? правильне спілкування. Вони принесли більше думаю, що проблема в лінії can.... але я можу помилятися.
Інші ідеї?
а насправді , то пояснення повинні darcela......... як у вас вирішена ?
Востаннє редагувалось leandro89; 15-02-2014 до 11:18
доказів багато, то можете написати його резервної копії, а потім, якщо все в порядку переписати тільки flash орі і подивитися, якщо дає помилку, якщо все в порядку, спробуйте змінити картку в разі, якщо я не знаю, ін'єкцій і введіть його, якщо дає помилку, ви можете спробувати написати інші резервного копіювання і побачити, якщо зникає, і, звичайно, кожен раз, коли ви закінчите писати контролює cks, і, звичайно, ви повинні бути впевнені, що флеш-кричи, я тебе запитав, якщо ви могли розміщувати резервні копії так, щоб його контролювати.
уго ---- президент A.E.P.
я хочу уточнити, що всі докази, які я зробив вище, зроблені з BDM100 і KTAG, чому? OBD не з'? до нічого не писати з використанням різних інструментів.
додаю оригінальний флеш.
дякуємо тим, хто допоміг і тим, хто выст? зробити це !
я використовував як BDM100 v1251 як KTAG..... завжди той же результат-помилка U0301 incompatibilit? програмне забезпечення.
контрольна той corregono інтерфейси для запису , я дав йому завжди їду неправильні файли .
c'? сказати, що така ж помилка і той приймає його, навіть якщо я кидаю всередині оригінальний флеш!!!!!! і тому ми говоримо-файлу з chk правильно.
Востаннє редагувалось leandro89; 15-02-2014 до 11:20