Спочатку Написав
giuseppe89
Привіт всім, я хотів вас попередити, що я, нарешті, виправлена, і я встиг прочитати дві sid,поясню коротко на питання, де був, так що ви можете стати в нагоді в який-небудь інший нещасний heheeh спочатку я намагався читати ecu зварювати проводи безпосередньо на дільницях bdm і, використовуючи його schedino для пін-стрип-читання, понесені успішно...крок, а потім подивимося в schedino пружини і відомо, що відсутній зв'язок з наконечник до роз'єму, який йде потім підключається до півень,lo creo з невеликою перемички,але нічого, читання не йде. Я дивлюся ще більш ретельно і відомо, що на schedino пружини посади різноманітних зв'язків між наконечником і контактний вихід не збігаються з тими зодіаку schedino пін-strip, змінити все його schedino з нових позицій, і все йде до великої(я пробував тільки читання, але я думаю, навіть у запису). Я не знаю, як можна щось подібне, я розумію, як копія "китайський", але помилитися навіть скопіювати хахаха я сподіваюся, що було корисно для якийсь інший новачок, як я! buonaserata!