Це dobl? не зробите раз, коли на ці приводи, ви відключення регенерації, але вам-відмова фільтра ані твердих частинок і засмічення на приладовій панелі..
Це dobl? не зробите раз, коли на ці приводи, ви відключення регенерації, але вам-відмова фільтра ані твердих частинок і засмічення на приладовій панелі..
Терпіння і чеснота сильних..
ті, що я зробив, ніколи не виявляли проблеми, не я зробив кілька
той факт, що в перший час намагався зробити вручну, подрібнену файл самі автомобілі без dpf і потім як потрапив в точку, не потрапляти оснащення dpf діагнозу не означає, що ******* що залишити все без змін діагноз неправильно,всі файли 1.3 mjet виготовлені з ******* сьогодні funzionanto.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
і запитати, де знаходиться цей вимикач лампи dell інжектор... c'? не з якої-небудь допоможуть?
Також я використовую ******* і працює, я просто відповів на питання користувача michele30.
А я не хотів би піти офтопік, але якщо ви приїдете 1.3 mjet suzuki сигнальна лампа dpf горить і час завантаження файлу зробив ******* не виключається, треба зробити заміни фільтра-діагностика, і запевняю вас, що з bosch, texa і launch не ? можете це зробити , але потрібно тестер офіційний ? зручний перемикач, контрольна лампа на панелі.