Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 35

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав virus1976 Visualizza Messaggio
    добрий вечір

Сьогодні я зробив кілька тестів або краще, я привів машину в майстерню, і що він діагноз бош, з ecu первинний діагноз, каже, що є проблеми спілкування, і не бачити нічого, num SW і Hw ecu. З ecu було в руїнах (з вмістом ecu маршруту)змушує мене увійти в меню доступні, і я, як єдина помилка "ecu заблокований в очікуванні код доступу"
    На вашу думку, може бути проблема вирівнювання різних блоків управління?

Chicco, дякую, що переглянули і файли від мене розміщені, отже, я роблю висновок, що вони є допустимими і не корумпованих мені підтвердження

спасибі всім
    Ви вже? спробував зайти в BMW для кодування ебу з другорядними ?
    BMW дуже "ostiche" в цьому сенсі, від радіоприймача на двигун, повністю закодовані в CAN, якщо не від "пару" адекватно дають проблеми...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    Сказати по правді, я не можу сказати вам, якщо файли, які ви читаєте ? пошкоджений, чому? я знайшов файл з номером програмного забезпечення, такі як ваш, але він також має інше кількість програмного забезпечення, то може бути оновлення, однак, те, що я знайшов ? відрізняється від того,
    опубліковано від вас.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    52
    Що bmw ostiche його уявляла.. машина ? вже була в bmw, і я думаю, що завтра ми ritorner?, я сподіваюся, що з 'вирівнювання блоків управління, ви дозволите проблему

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Що bmw ostiche його уявляла.. машина ? вже була в bmw, і я думаю, що завтра ми ritorner?, я сподіваюся, що з 'вирівнювання блоків управління, ви дозволите проблему
    І' gi? був у BMW і не вирішили ???
    Що знаю все "система" електронний BMW ? закодований вид майстер-пароль, кожен апарат, який вставляється в ланцюг CAN повинен бути закодований (сказав в дуже грубій)
    Якщо ви не робите правильні дії gi? дивно, що починається після X tenatitivi ІМХО...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    52
    Просто сталося проблема, мій друг відразу ж принесла машина bmw, майже зневажливо сказали, що пішли зміни ecu, так? ушкоджень (1600 євро + або -), чому? починається після X раз не мені, то можу пояснити і в тісному раунду консультацій з **** майстерні сказав мені, що inistendo в кінці частини (bohhhh), насправді після ? туди на мотоциклі, діагноз не відображаються помилки, якщо не підведіть, підведіть, ідентифікатори code.
    Мої perplessit? багато від укладачів в автосалоні bmw перший, хто говорить, що він не зробив нічого, другий, що хоче відразу замінити ecu, навіть не намагаються зробити перепрограмування.
    подивимося завтра, що мені говорять, коли я уявляю себе з іншого ecu.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Просто сталося проблема, мій друг відразу ж принесла машина bmw, майже зневажливо сказали, що пішли зміни ecu, так? ушкоджень (1600 євро + або -), чому? починається після X раз не мені, то можу пояснити і в тісному раунду консультацій з **** майстерні сказав мені, що inistendo в кінці частини (bohhhh), насправді після ? туди на мотоциклі, діагноз не відображаються помилки, якщо не підведіть, підведіть, ідентифікатори code.
    Мої perplessit? багато від укладачів в автосалоні bmw перший, хто говорить, що він не зробив нічого, другий, що хоче відразу замінити ecu, навіть не намагаються зробити перепрограмування.
    подивимося завтра, що мені говорять, коли я уявляю себе з іншого ecu.
    Офіційного представника BMW, не "брудні руки" з певних видів робіт, вирішує їх на корені.
    У цьому випадку змінюється блок управління разрешающ, безумовно, проблеми, пов'язані високих витрат.
    Я не кажу, що вони мають рацію, але їх методології роботи, типові ? те, прийняти його чи залишити.
    У будь-якому випадку, я повторюю вам, що на мій погляд, якщо ви не закодований новий ECU на шині CAN машини проблеми ? то 99%, машини ДУЖЕ (надто), що пов'язані з електронікою, пу? можливо, навіть навмисно, щоб створити проблеми для вундеркіндів "зроби сам"...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    52
    Нарешті, після двох місяців очікування, у bmw змогли вирішити проблему.
    Вони замінили ECU двигуна (EWS, блок живлення, насос низького тиску дизельного палива,датчик температури води і близько десяти труби і фітинги паливної системи і інжектора, разом 4500 євро + пдв. Bmw знижка 20% на запчастини і 15% на роботу (гарна утіха)

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Нарешті, після двох місяців очікування, у bmw змогли вирішити проблему.
    Вони замінили ECU двигуна (EWS, блок живлення, насос низького тиску дизельного палива,датчик температури води і близько десяти труби і фітинги паливної системи і інжектора, разом 4500 євро + пдв. Bmw знижка 20% на запчастини і 15% на роботу (гарна утіха)
    але роблячи так, ви не зрозуміли, де була дійсно проблема!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    52
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    але роблячи так, ви не зрозуміли, де була дійсно проблема!!
    По мені bmw в їх інтересах не дати вам зрозуміти, dov'? проблема, те, що вони замінили безліч деталей, говорить ще більше? довго на них діяти. Я сподіваюся, що це тільки поведінку декількох хвилинах ходьби від конц. що він виконав роботи.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    133
    *******ааа....замінили половини машини...
    Але як це роблять ті, що крадуть??Мій друг ? зупинився, з його красивою X5 10хв в бар йде, і автомобіль не був іп? блін, як ? можна???

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •