привіт від моєї частини хтось встановив турбіну від 90 л. с. із змінною геометрією все тільки довелося міняти перепускний ті ж, що зняв той, депресія і зміни як, наприклад, 75 л. с.
привіт від моєї частини хтось встановив турбіну від 90 л. с. із змінною геометрією все тільки довелося міняти перепускний ті ж, що зняв той, депресія і зміни як, наприклад, 75 л. с.
але навіть якщо ви піднімаєте turbo для прикладу 0,2 не відчуваєте ніяких змін...ось і дизельне паливо) і обмежувачі, які роблять різниці
він, місяці вони, щось більше? 4, які там працюють, з машиною, приходить і йде постійно з Риму в Ареццо
Я особисто бачив зламати 2 турбін на двох Panda 70 mjet нові, протягом шести місяців.
Старі машини ДУЖЕ погано від водіїв, але які не були risuciti зламати інших моделей автомобілів, від Audi до Dobl?.
Для безпеки я уникаю, тому stressarle занадто, добровільно.
Додам також, що на машинах з cos? багато км я не роблю ні одна з карт за вибором :
- якщо ? один я поясню, чому?
- якщо ? клієнт (так сказати, я не працюю в цьому) я кажу йому " ні " і просто.
Першою проблемою в іншому випадку, якщо вони будуть, звичайно, зі мною, хоча, звичайно, на 99% не було б зміни, але на "vetust?" автомобіля....
Якщо хтось має думки про карті розміщена...дякую ! Я бачив адреси rail зазначені карти, здається, тих, (навіть, якщо "місцями" у порівнянні зі звичайним масштабу, якщо не я граю погано, номери, здається, до високих оборотів), і я думав, що їх дріт, 2-3% максимум. C'? також є обмежувач ? На перший погляд я не бачу, звичайно, пу? бути одне значення, а не класична "лінія" та інші ECU.
хлопці, але де ? прихований цей обмежувач? Багато говорять,
Ні один погляд на КАРТУ.? На виступі rail та турбонаддув сказали, але дуже пі? я на casolio і кілька кривих ?
![]()
Нічого ? Не думаю, cos? прекрасно, і навіть не так? правда, деякі коментарі в оптичній зрозуміти більше? (я припускаю, це дух форуму, який заходить на ці теми)...
Я розумію, що тим, хто має секрети й не хоче розкривати їх, але якщо мовчання ? ...стільки коштує...
Дякую, а !
![]()